Larisa Udilă, înjurată și agresată în plină stradă: ”Mi-a dat mare pumn în față”. Evenimentul care a marcat-o profund

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 dec 2022, 08:50

Larisa Udilă, înjurată și agesată în plină stradă : ”Mi-a dat mare pumn în față”. Evenimentul care a marcat-o profund

Sursa: Instagram Larisa Udila

Larisa Udilă le-a povestit fanilor din mediul online experiența care a marcat-o profund într-o vacanță în Los Angeles cu familia.

Larisa Udilă este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face, dar și cu cele mai importante evenimente din viața ei. Recent, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” le-a povestit internauților despre experiența pe care a trăit-o într-o vacanță în Los Angeles cu familia.

Larisa Udilă, înjurată și agesată în plină stradă: ”Mi-a dat mare pumn în față”. Evenimentul care a marcat-o profund

Larisa Udilă a lansat pe Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, astfel le-a dat ocazia fanilor să-și pună imaginația la treabă. O internaută i-a cerut brunetei să pună o poză sau să povestească o întâmplare amuzantă din viața ei alături de familie.

Larisa nici nu a stat pe gânduri și i-a oferit răspunsul. Este bine cunoscut faptul că brunetei îi place foarte mult să călătorească și să

cunoască locuri noi, dar cel mai mult îi place să aibă familia alături în vacanțe. 

Citeste si: Larisa Udilă, fostă concurentă Bravo, ai stil!, a recunoscut la ce intervenții estetice a apelat și la ce vrea să renunțe după naștere

În una dintre vacanțele sale în care a mers în Los Angeles, a avut parte de un eveniment neașteptat, dar extrem de amuzant. Pe

când se afla pe celebrul „Walk of Fame”, a întâlnit pe cineva care crea portrete dintr-un fel de plastilină. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” s-a arătat încântată de idee și și-a dorit și ea o astfel de amintire, însă ce a urmat a șocat-o pe frumoasa brunetă.

”Eram în Los Angeles pe „Walk of Fame” și totul era ca într-u vis.

Acolo era un tip care îți făcea portretul dintr-un tip de plastilină. După ce 1 oră s-a chinuit să mă sculpteze și toți cei care treceau se opreau, făceau poze, erau super încântați, i-am cerut să-mi împacheteze tabloul pentru că pe avion se strică dacă nu îl împachetam bine. S-a enervat atât de tare încât a început să înjure în chineză și boom... mi-a dat mare pumn în față. Nu în fața mea fizică, ci în fața sculptată de el. Am râs cu lacrimi, nu are cum să fie la fel de amuzant când povestești.

Efectiv am văzut pumnul lui în fața mea  sculptată și api totul s-a prelins pe asfalt. Se mai vedea o urmă din buzele mele și un ochi.”,  a spus Larisa Udilă pe Instagram.

Citeste si: Clipe de groază pentru Larisa Udilă. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”și-a dus fiul la doctor, de urgență

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

 

 

 

 

 

 

 

 

Larisa Udilă a primit întrebarea supremă! Ce ar face dacă soțul ei ar invita o a treia persoană în dormitor: „Cine știe ce nebunie vine pe viitor”

 

 

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.