Clipe de groază pentru Larisa Udilă. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”și-a dus fiul la doctor, de urgență

,
Clipe de groază pentru Larisa Udilă.

Clipe de groază pentru Larisa Udilă

[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

Larisa Udilă trece prin momente grele. Vedeta și-a dus fiul de urgență la doctor. Cu ce probleme se confruntă micuțul Milan?


In articol:

Larisa Udilă este implicată total în creșterea fiului său. Recent, aceasta a mers de urgență la medic pentru a vedea cu ce probleme se confruntă micuțul Milan.

Clipe de groază pentru Larisa Udilă. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”și-a dus fiul la doctor, de urgență

Larisa Udilă a devenit mămică în urmă cu trei luni, iar de atunci viața ei a prins contur. Micuțul Milan îi umple sufletul de fericire. Recent, vedeta a ajuns la medic, se pare că fiul ei se confrunt cu ceva probleme se sănătate.

Clipe de groază pentru Larisa Udilă.

Larisa si-a dus fiul la doctor

[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” își ține urmăritorii la curent cu toate evenimentele care au loc în viața ei. Aceasta le-a împărtășit internauților că s-a decis să meargă la medic pentru a afla ce se întâmplă cu micuțul ei.

Potrivit acesteia, micuțul Milan are probleme cu ochii, astfel a cerut ajutorul medicului pentru a rezolva această problemă. Vedeta speră că problema se va rezolva de la sine, ținând cont că Milan este încă un bebeluș.

”Astăzi mergem cu Milan la doctor, știu că erau multe mămici aici interesante de aceea intervenție la ochișori, o să vedem ce putem face astăzi.

M-am îngrijorat foarte tare zilele trecute, s-a trezit cu ochiul lipit. Medicul a spus că până la un an nu-mi recomandă să fac intervenția și că la 95% dintre copii această problemă se rezolvă de la sine și nu se ajunge la operație. Mi-a spus să îl curăț foarte bine cu ser fiziologic de fiecare dată când este nevoie și să-i fac masaj”, a declarat Larisa Udilă pe pagina sa de Instagram. 

Citeste si: Larisa Udilă se confruntă cu probleme grave după naștere! Vedeta a mărturisit totul pe rețelele de socializare

Larisa Udila își dorește să devină din nou mamă

Larisa Udilă este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Întrebată pe rețelele de socializare dacă își mai dorește copii, vedeta a răspuns afirmativ. Șatena își dorește să devină din nou mămică, însă acest lucru nu se va întâmpla prea curând, a precizat aceasta.

Clipe de groază pentru Larisa Udilă.

Fiul Larisei are probleme cu ochii

[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

Citeste si: Larisa Udilă, fostă concurentă Bravo, ai stil!, a recunoscut la ce intervenții estetice a apelat și la ce vrea să renunțe după naștere

 

Citește-ne pe

Citește și:

Larisa Udilă, fostă concurentă Bravo, ai stil!, a recunoscut la ce intervenții estetice a apelat și la ce vrea să renunțe după naștere

BILANȚ - Crește rata de infectare în toată țara: 21 de județe sunt în scenariul roșu

Motivul incredibil pentru care politista s-a impuscat in cap, ieri dimineata, in gara Strehaia! Terifiant

Larisa Udilă a devenit mămică! Cum se simte vedeta după naștere: ”Nu vreți să știți prin ce am trecut” Prima imagine cu bebelușul

FOTO Larisei Udilă i s-au furat bani de pe card! Cum a ajuns să-i fie fraudat cardul. Iată anunțul făcut de vedetă pe Instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies