Larisa Udilă se confruntă cu probleme grave după naștere! Vedeta a mărturisit totul pe rețelele de socializare

,
Larisa Udilă se confruntă cu probleme grave după naștere!

Larisa se confrunta cu probleme de sanatate

[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

Larisa Udilă a devenit mămică în umă cu trei luni. Deși fericirea atinge cote maxime în familia vedetei, odată cu nașterea micuțului au început și problemele pentru șatenă.


In articol:

Larisa Udilă este în culmea fericirii de când a devenit mama unui băiețel perfect sănătos.

Însă, totodată, după nașterea micuțului său au început și problemele pentru vedetă. Aceasta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a împărtășit cu ce probleme se confruntă după naștere.

Larisa Udilă se confruntă cu probleme grave după naștere! Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a vorbit despre problemele ei

Deși a fost aspru judecată pentru kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii, acum, se pare că Larisa Udilă se confruntă cu o altă problemă, mult mai gravă.

Larisa Udilă se confruntă cu probleme grave după naștere!

Larisa Udilă se confruntă cu probleme grave după naștere!

[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

Larisa Udilă și iubitul ei sunt în culmea fericirii de când fiul lor a venit pe lume, însă, vedeta nu trece tocmai prin cea mai bună perioadă din viața ei. Aceasta și-a deschis sufletul și le-a spus urmăritorilor din mediul online cu ce probleme se confruntă după nașterea fiului ei, Milan. 

Șatena a dezvăluit că se confruntă cu o cădere masivă a părului după naștere.

”Mie mi-au zis fetele că la trei luni după naștere îmi va cădea părul groaznic, dar eu nu le-am crezut pentru că nu-mi cădea niciun fir și de două zile îmi cade părul cu pumnii'', a declarat Larisa Udilă pe pagina sa personală de socializare.

Larisa Udilă se confruntă cu probleme grave după naștere!

Ii cade parul

[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

Citeste si: FOTO Larisei Udilă i s-au furat bani de pe card! Cum a ajuns să-i fie fraudat cardul. Iată anunțul făcut de vedetă pe Instagram

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” își dorește încă un copil

Larisa Udilă a fost întrebată în mediul online dacă își mai dorește să devină mămică, iar răspunsul ei a fost afirmativ.

Aceasta a precizat că își dorește să rămână din nou însărcinată, însă nu prea curând, deoarece este un proces greu.

Ii cade parul

Mai vrea un copil

[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

”Da, dar nu prea curând. E un proces extrem de greu”, a spus Larisa Udilă pe pagina sa de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în luna agust a acestui an, deși și-a dorit să nască natural, din pacate nu s-a putut acest lucru.

Citeste si: Larisa Udilă amână pentru anul viitor botezul lui Milan din cauza pandemiei. Când va avea loc marele eveniment

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

FOTO Larisei Udilă i s-au furat bani de pe card! Cum a ajuns să-i fie fraudat cardul. Iată anunțul făcut de vedetă pe Instagram

Trafic intens: Timp de aşteptare de 840 de minute pentru camioane, la PTF Siret

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Larisa Udilă a devenit mămică! Cum se simte vedeta după naștere: ”Nu vreți să știți prin ce am trecut” Prima imagine cu bebelușul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies