Larisa Udilă a dat vestea mult așteptată: „O fetiță”. Fosta concurentă „Bravo, ai stil!” are un fiu care va împlini un an luna viitoare

Author: Andreea Buinoschi

Larisa Udilă a dat vestea mult așteptată: „O fetiță”.

Sursa: Instagram: larisaudila

Larisa Udilă este o mămică fericită care, în mai puțin de o lună, va serba prima aniversare a fiului ei, Milan. Larisa se ocupă și de botezul acestuia, declarând, de asemenea, că își mai dorește un copil care, de data aceasta, să fie fată.

Larisa Udilă a adus pe lume primul ei copil. Pe data de 11 august 2021, aceasta l-a

născut pe Milan, după un travaliu lung și anevoios. Deși și-a dorit foarte mult să nască natural, acest lucru nu a fost posibil.

Larisa Udilă a întâmpinat probleme în timpul sarcinii

Nu doar nașterea a fost grea, ci și perioada sarcinii. Din nefericire, Larisa s-a infectat cu noul Coronavirus, iar starea micuțului a fost și ea afectată, într-o oarecare măsură.

„Eu sunt mai bine. Astăzi (n.r miercuri) am ultima zi de antibiotic și de injecții în burtă, am burta ciuruită de injecții. Pe mine m-a afectat mai mult, pentru că persoanele din jurul meu au fost afectate mai mult și d-asta nu pot să revin încă pe instastory.

Citeste si: Cum a reușit Larisa Udilă să fie urmărită de aproape un milion de oameni în online. Care este secretul unui selfie de zeci de mii de aprecieri

Știu că mâine este ziua mea și multe dintre voi mi-ați scris și apreciez enorm, credeți-mă, susținerea voastră și pur și simplu a fost o perioadă atât de urâtă, încât nu pot să vă explic în cuvinte și îmi doresc mult de tot să vă protejați, pentru că nu e de joacă cu virusul ăsta. Dacă, până acum, l-am tratat și eu superficial ca probabil mulți alții, acum vă spun că nu e nimic

superficial și trebuie să aveți mare grijă.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Bebelușul se mișcă, e foarte agitat, deci este bine, sper. Abia aștept să termin cu tratamentul și cu izolarea și să merg la ecografie și pentru că este Săptămâna Mare și eu cred în Dumnezeu, sunt sigură că toate persoanele din jurul meu vor fi bine, dar trebuie doar să îmi găsesc puțin puterea să îmi revin. Am primit multe mesaje de la voi despre bebe. Eu simt că este bine, am grijă de el, mă hrănesc, beau câtă apă pot, foarte multe lichide și ceaiuri. Am rămas cu o tuse destul de puternică, dar o să treacă și asta”, a apus Larisa la acea vreme.

Larisa Udilă își dorește și o fată

A venit Milan. Din păcate, nu am reușit natural. Nu vreți să știți prin ce am trecut. Vă povestesc totul când mă liniștesc”, a scris Larisa atunci, pe contul său de Instagram.

Larisa Udilă a primit întrebarea supremă! Ce ar face dacă soțul ei ar invita o a treia persoană în dormitor: „Cine știe ce nebunie vine pe viitor”

Cu toate că experiența nașterii a fost una unică și extrem de frumoasă, din păcate, nu a fost și ușoară. Deși a trecut prin momente foarte grele în sarcină, Larisa iubește mult prea mult să fie mamă, motiv pentru care își mai dorește un copil. De data aceasta, fosta vedetă Kanal D vrea să aibă o fetiță, dar lasă timpul să mai treacă.

Citeste si: Larisa Udilă, reacție dură pe Instagram după ce a fost criticată în legătură cu băiețelul ei: "Întrebarea asta mi se pare super tâmpită, nu vă înțeleg!"

„Îmi doresc mult o fetiță, dar să mai treacă câțiva ani”, a fost răspunsul oferit de Larisa, atunci când un fan a întrebat-o dacă vrea să aibă și o fată.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.