Ce face Marius Elisei, la o lună după ce s-a despărțit de Oana Roman: „Sunt gata să fiu fericit”. Bărbatul a apărut pe Internet cu zâmbetul până la urechi

Author: Lavinia Medrea

Marius Elisei a apărut pe Internet cu zâmbetul până la urechi

Sursa: Instagram Marius Elisei

La o lună după ce a încheiat orice fel de relație cu Oana Roman, Marius Elisei a apărut mai fericit ca niciodată pe rețelele sociale!

La o lună după ce s-a despărțit de Oana Roman, Marius Elisei a apărut pentru prima dată cu zâmbetul până la urechi pe Instagram.

Fostul soț al vedetei a dat de înțeles că în viața lui s-ar putea afla o altă femeie și că este împlinit pe plan sentimental. Iată postarea care l-a dat de gol.

Ce face Marius Elisei, la o lună după ce s-a despărțit de Oana Roman

La aproape o lună după ce Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit, se pare că amândoi sunt mai fericiți ca niciodată separați.

Oana Roman este mereu împreună cu mama și cu fiica sa, se ocupă de proiectele pe care le are în curs, iar Marius Elisei pare că s-ar fi îndrăgostit, semn că soarele a răsărit și pe strada lui, după o perioadă atât de grea.

Citește și: „Mama se trezește noaptea și urlă după Catinca. Am nevoie ca mama să nu mai urle după fata ei”. Oana Roman vorbește despre durerea resimțită de Mioara Roman din cauza fiicei sale

Cu puțin timp în urmă, Marius Elisei s-a postat pe Instagram Story zâmbind, fericit, iar pe fundal a ales să pornească o melodie de dragoste, cântată de unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Dat fiind faptul că există niște cuvinte profunde alături de fotografia fostului soț al Oanei Roman, oamenii s-au gândit că acesta și-ar fi putut reface, deja, viața. 

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Marius Elisei, mesaj pe rețelele sociale

„Am pulsul mărit de când te-am găsit/Și mă bate un gând/Sunt gata să fiu fericit, da/Tu mă duci departe de tot/Nu știu cu ce viteză trăiesc/Dragă, mă duci în alt univers/Spune-mi, mai avem mult de mers?/Mă faci beat și fericit, tânăr și neliniștit”,  sunt versurile melodiei pe care Marius Elisei a ales s-o atașeze alături de imaginea în care zâmbește. 

Citește și: „Am trăit ani de zile un abuz emoțional mental extrem”. Oana Roman face dezvăluiri despre cele mai grele momente din timpul relației cu Marius Elisei

Pe lângă fotografia în care apare vesel și versurile romantice alese, Marius Elisei a transmis și un mesaj a cărui profunzime poate fi ușor de înțeles.

„Mulțumesc!” , este mesajul pe care Marius Elisei l-a transmis pe Instagram.