Ce fac Ricardo și Deea după ce au plecat din emisiune! Imagini incredibile cu cei doi VIDEO

Ricardo și Deea se distrează după plecarea din emisiune. Imagini cu cei doi au apărut pe YouTube.


In articol:

Ricardo și Deea s-au distrat la munte, totul apărând într-un vlog.

Totodată, Deea l-a filmat pe Ricardo în timp ce acesta făcea drifturi cu bolidul de lux pe care îl deține.

Deea și Ricardo au fost, în timp ce se află în vacanță, în Maramureș, la Cimitirul Vesel.

Mama lui Ricardo rupe tăcerea! Ce a spus despre Deea, Manuela și Raluca!

Mama lui Ricardo a apărut prima oară în public, într-un vlog, alături de fiul ei. Ea a spus ce crede despre Deea, Manuela și Raluca.

Mama lui Ricardo l-a mustrat pe fiul ei pentru ieșirile din emisiunea "Puterea dragostei". Ea o apreciază mult pe Deea și spune că aceasta are o influență benefică asupra fiului ei. 

"De când ești cu ea ai început să te schimbi puțin, nu mai vorbești așa urât. Deea a avut un efect pozitiv asupra ta, mă bucur din suflet", a spus mama lui Ricardo despre iubita acestuia.

"Mamă, ăsta nu e vlog pentru reproșuri, este pentru a-ți spune părerea ta despre Deiuța", i-a spus Ricardo mamei sale atunci când aceasta l-a criticat pentru ieșirile lui.

Ricardo: Ai crezut că îmi place de ea?

Mama lui Ricardo: Mamă, prima oară n-am crezut, eu nu te-am văzut cu fete așa liniștite, te-am văzut cu fete mai certărețe, mai vulcanice. Manuela e o fire mai vulcanică așa, ca tine și nu cred că vă potriveați. Ție îți trebuie o fată liniștită cum e Deea și mă bucur că ai ales-o pe ea. O fată liniștită, drăguță.

Mama lui Ricardo a vorbit și despre fosta iubită a lui Ricardo, Raluca. "Și Raluca este o fată drăguță, nu pot s-o critic, nu mi-a făcut nimic fata mie, m-a supărat când te-a jignit, și tu ai jignit-o. Nu am fost de acord nici când ai jignit-o tu, nici când te-a jignit ea. Nu te-ai fi potrivit nici cu ea, avea o personalitate puternică, dintre toate cea mai potrivită fată este Deea. Mă bucur că te schimbă și pe tine în bine", a mai spus femeia.

Citeste si: VIDEO: Ella, IPOSTAZE INCENDIARE cu Andrei, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi cei doi concurenti in cabina de machiaj!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate