Nelson Mondialu s-a supărat pe Liana și Livian! Se mută de acasă: "Sunt perverși amândoi"

Nelson Mondialu a făcut un vlog în care susține că s-a supărat pe fiul lui, Livian, și pe soția sa, Liana. Nelson spune că se și mută de acasă."O să mă mut în chirie, nu iau nimic cu mine, nici tronurile, nimic nu-mi trebuie, le las lor.

Dar nici în chirie nu mă mut, că pot să mă duc la azil, printr-un contract în care le arăt că pot să produc 2.500 de lei pe lună să-mi dea cameră separată.

O să fac filmulețe cu povești cu bătrâni, sunteți de acord?

Nu are încredere familia în mine să cumpăr CD-urile, să încep afacerea. Lobo e pervers, tată, te iubesc, tată, mor după tine, tată, îmi dau viața pentru tine, vorbe. Muiu (n.r: Liana), perversă. Știți melodia "Ochii pe buzunarul tău". A trebuit să îmi bag tot la amanet, lanț, și verigheta am băgat-o. Liana a zis că nu bagă aurul la amanet.

Mă gândesc dacă se întâmpla ceva, să fiu bolnav, mă lăsa să mor pe patul de spital. De aceea, mi-am băgat aurul la amanet, actele, o să vă arăt cum am plătit avans la CD-uri, dar îmi caut și chirie", a spus Nelson Mondialu în vlog. 

Cel mai probabil Nelson Mondialu glumește. El a tot vorbit în ultima vreme, în vloguri, că plănuiește să își dea aurul la amanet și să cumpere CD-uri. Pe CD-urile respective s-ar înregistra și le-ar revinde în profit, fiindcă YouTube-ul nu ar mai monetiza.

"Lasă Cd-urile tata Nelson, că nu o să mai ai succes cu ele", i-a transmis cineva.

Liana și Livian

Liana a sărit la gâtul lui Nelson Mondialu!

Nelson Mondialu a reușit să o enerveze din nou pe liniștita lui soție, Liana.

Nelson a făcut, în glumă, un vlog, intitulat "Mori de râs! Oconașa disperată! Am ars pe oconaș de 5.000 de euro". În vlog el a făcut publică și o conversație cu fiul lui, Livian. Concurentul de la "Puterea dragostei" ar fi strâns 5.000 de euro pe care Nelson ar fi vrut să-i ia.

Liana a sărit, și ea în glumă, la gâtul lui Nelson în vlog.

"Munca și truda mea, 3.000 de euro (...) Mai bag la amanet, fac 15.000 de euro. Să pună și oconașu, când vine afară, că n-o sta toată viața în emisiune", i-a spus Nelson Lianei.

Nelson Mondialu și Liana

"A zis Lobo să-mi dai banii", i-a cerut Nelson soției sale, care nu l-a băgat în seamă.

Scopul ar fi fost să investească banii în CD-uri pe care să le revândă în profit. "Nu mai plătește din martie", a spus Nelson într-o conversație cu fiul lui, referindu-se la demonetizarea YouTube.

"Mai bine îți dau ăia 5.000 și pui două pariuri bune", i-a zis Livian tatălui său.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate