Nelson Mondialu s-a supărat pe Liana și Livian! Se mută de acasă: "Sunt perverși amândoi"

Nelson Mondialu a făcut un vlog în care susține că s-a supărat pe fiul lui, Livian, și pe soția sa, Liana. Nelson spune că se și mută de acasă.


In articol:

"O să mă mut în chirie, nu iau nimic cu mine, nici tronurile, nimic nu-mi trebuie, le las lor.

Dar nici în chirie nu mă mut, că pot să mă duc la azil, printr-un contract în care le arăt că pot să produc 2.500 de lei pe lună să-mi dea cameră separată.

O să fac filmulețe cu povești cu bătrâni, sunteți de acord?

Nu are încredere familia în mine să cumpăr CD-urile, să încep afacerea. Lobo e pervers, tată, te iubesc, tată, mor după tine, tată, îmi dau viața pentru tine, vorbe. Muiu (n.r: Liana), perversă. Știți melodia "Ochii pe buzunarul tău". A trebuit să îmi bag tot la amanet, lanț, și verigheta am băgat-o. Liana a zis că nu bagă aurul la amanet.

Mă gândesc dacă se întâmpla ceva, să fiu bolnav, mă lăsa să mor pe patul de spital. De aceea, mi-am băgat aurul la amanet, actele, o să vă arăt cum am plătit avans la CD-uri, dar îmi caut și chirie", a spus Nelson Mondialu în vlog. 

Cel mai probabil Nelson Mondialu glumește. El a tot vorbit în ultima vreme, în vloguri, că plănuiește să își dea aurul la amanet și să cumpere CD-uri. Pe CD-urile respective s-ar înregistra și le-ar revinde în profit, fiindcă YouTube-ul nu ar mai monetiza.

"Lasă Cd-urile tata Nelson, că nu o să mai ai succes cu ele", i-a transmis cineva.

Liana a sărit la gâtul lui Nelson Mondialu!

Nelson Mondialu a reușit să o enerveze din nou pe liniștita lui soție, Liana.

Nelson a făcut, în glumă, un vlog, intitulat "Mori de râs! Oconașa disperată! Am ars pe oconaș de 5.000 de euro". În vlog el a făcut publică și o conversație cu fiul lui, Livian. Concurentul de la "Puterea dragostei" ar fi strâns 5.000 de euro pe care Nelson ar fi vrut să-i ia.

Liana a sărit, și ea în glumă, la gâtul lui Nelson în vlog.

"Munca și truda mea, 3.000 de euro (...) Mai bag la amanet, fac 15.000 de euro. Să pună și oconașu, când vine afară, că n-o sta toată viața în emisiune", i-a spus Nelson Lianei.

"A zis Lobo să-mi dai banii", i-a cerut Nelson soției sale, care nu l-a băgat în seamă.

Scopul ar fi fost să investească banii în CD-uri pe care să le revândă în profit. "Nu mai plătește din martie", a spus Nelson într-o conversație cu fiul lui, referindu-se la demonetizarea YouTube.

"Mai bine îți dau ăia 5.000 și pui două pariuri bune", i-a zis Livian tatălui său.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate