Mama lui Ricardo rupe tăcerea! Ce a spus despre Deea, Manuela și Raluca! Pe cine preferă din cele 3

Mama lui Ricardo a apărut prima oară în public, într-un vlog, alături de fiul ei. Ea a spus ce crede despre Deea, Manuela și Raluca.


In articol:

Mama lui Ricardo l-a mustrat pe fiul ei pentru ieșirile din emisiunea "Puterea dragostei". Ea o apreciază mult pe Deea și spune că aceasta are o influență benefică asupra fiului ei. 

"De când ești cu ea ai început să te schimbi puțin, nu mai vorbești așa urât. Deea a avut un efect pozitiv asupra ta, mă bucur din suflet", a spus mama lui Ricardo despre iubita acestuia.

"Mamă, ăsta nu e vlog pentru reproșuri, este pentru a-ți spune părerea ta despre Deiuța", i-a spus Ricardo mamei sale atunci când aceasta l-a criticat pentru ieșirile lui.

Citeste si: FOTO: Ricardo de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata alaturi de o tanara blonda! Iata cum au fost surprinsi ce doi!

Ricardo: Ai crezut că îmi place de ea?

Mama lui Ricardo: Mamă, prima oară n-am crezut, eu nu te-am văzut cu fete așa liniștite, te-am văzut cu fete mai certărețe, mai vulcanice. Manuela e o fire mai vulcanică așa, ca tine și nu cred că vă potriveați. Ție îți trebuie o fată liniștită cum e Deea și mă bucur că ai ales-o pe ea. O fată liniștită, drăguță.

Mama lui Ricardo a vorbit și despre fosta iubită a lui Ricardo, Raluca. "Și Raluca este o fată drăguță, nu pot s-o critic, nu mi-a făcut nimic fata mie, m-a supărat când te-a jignit, și tu ai jignit-o. Nu am fost de acord nici când ai jignit-o tu, nici când te-a jignit ea. Nu te-ai fi potrivit nici cu ea, avea o personalitate puternică, dintre toate cea mai potrivită fată este Deea. Mă bucur că te schimbă și pe tine în bine", a mai spus femeia.

Cum arată mama Deei! Ce părere are aceasta despre Ricardo

Deea s-a apucat și ea de făcut vloguri! Ea a făcut un vlog de sărbători cu mama ei. Aceasta a spus ce părere are despre Ricardo.

Deea: Despre Ricardo, ce zici tu de el?

Mama Deei: Sincer, îmi place foarte, foarte mult. Multă lume îl critică fără să îl cunoască. Ricardo nu este un băiat cum pare la televizor. Este un băiat foarte bun, ține foarte mult la Deea, l-am cunoscut personal. Te pupăm, Ricardo, dacă ne vezi și te iubim

Deea: De ce nu crezi că am fost favorită? Ce crezi că au fetele în plus?

Mama Deei: În plus n-au nimic, doar că au gura mai mare. Prefer să nu câștigi premiul decât să fii ca restul fetelor

Ricardo a lipsit din emisiune după ce Iancu l-a luat la bătaie în Gală! 

Ricardo a lipsit din emisiunea "Puterea dragostei" după ce Iancu a sărit la el în Gala de duminică.

Ricardo se relaxează la munte, în România, și le-a arătat și colegilor săi din emisiune ce perioadă frumoasă petrece în vacanță.

Ricardo și-a petrecut și ziua de naștere la munte.

"Vezi să nu-i filmezi pe ăia, să-i arăți la televizor", l-a taxat Iancu pe Ricardo.

"Mă simt foarte, foarte rău, am temperatură 40, nu vreți să vă imaginați", a glumit Ricardo.

"Dacă băieții consideră că eu fac cursuri de auto-apărare, fac și asta. Ne întoarcem într-o săptămână", a spus Ricardo.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate