Ce echipă a câștigat RECOMPENSA din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania!

,
recompensa
Ce echipă a câștigat RECOMPENSA din această seară!

Joc tensionat în această seară la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii s-au luptat până la epuizare pentru a câștiga miza pusă în joc.


In articol:

Premiul pus în joc în ediţia din această seară este kit-ul cu unelte. Faimoşii şi Războinicii au pus toate armele în joc pentru a câştiga recompensa din cea de-a doua ediţie a show-ului Survivor România.

Cine a câştigat recompensa pusă în joc la Survivor 2021

Ultima luptă pe traseu s-a dat între Cătălin Moroşanu şi Lucian Barbu. Concurenţii s-au întrecut pe traseu în ultima confruntare din această seară. Adrenalina a fost atinsă la cote maxime în ultimul duel pentru recompensă.

Moroşanu a pierdut mult timp pe traseu, iar Lucian Barbu a câştigat timp la proba de îndemânare pentru a aranja cuburile.

Oboseala şi epuizarea îşi spune cuvântul în cazul lui Moroşanu, care în această seară a pierdut punctul decisiv în favoarea Războinicilor. 

Lucian Barbu a adus punctul final Războinicilor, care au câştigat premiul serii, kit-ul cu unelte.

Citeste si: Moroșanu a sărit la bătaie la Survivor România! Ce l-a enervat atât de tare pe ''moartea din Carpați'': ''O sa plângi doi ani după aia''

Care a fost scorul final

Jocul din această seară a fost departajat. Faimoşii nu au reuşit să le facă faţă Războinicilor, care au pus toate armele în joc pentru a duce duelul la final în favoarea lor. A fost o luptă strânsă, tensionată, care s-a finalizat cu conflicte între Faimoşi şi Războinici.

Scorul din această seară de la Survivor România a fost de 5-10 pentru Războinici.

Războinicii au reuşit să câştige şi cea de-a doua ediţie din show-ul fenomen Survivor România, sezonul 2.

Citeste si: Pentru ce se vor lupta Faimoşii şi Războinicii în această seară la Survivor România? Care este miza acestui joc

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Imbratisari tandre intre doi concurenti Survivor Romania 2021! Cum s-au comportat in jungla, in miez de noapte

OMS, avertisment sumbru privind 'super-bacteriile': ar putea ucide milioane de oameni până în 2050

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Moroșanu a sărit la bătaie la Survivor România! Ce l-a enervat atât de tare pe ''moartea din Carpați'': ''O sa plângi doi ani după aia''

Pentru ce se vor lupta Faimoşii şi Războinicii în această seară la Survivor România? Care este miza acestui joc

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies