Pentru ce se vor lupta Faimoşii şi Războinicii în această seară la Survivor România? Care este miza acestui joc

,
miza
Care este miza serii la Survivor România 2021?

Se dă startul unui noul duel la Survivor România 2021. Faimoşii şi Războinicii se vor lupta într-o nouă confruntare pentru miză.


In articol:

Faimoşii şi Războinicii sunt pregătiţi pentru un nou duel pentru miză. Concurenţii se vor lupta pe cel mai intens traseu de la Survivor România, vor pune în joc toată forţa necesară pentru a câştiga premiul serii.

Care este miza în cea de-a doua ediţie din Survivor 2021

Faimoşii şi Războinicii se vor confrunta pe traseele de la Survivor România pentru a câştiga miza acestei seri. Concurenţii vor trăi adrenalina la cote maxime în lupta pentru recompensă.

În cea de-a doua ediţie de la Survivor România, sezonul 2, Faimoşii şi Războinicii vor avea parte de o nouă recompensă. Concurenţii se vor lupta cu toate forţele pentru a câştiga primul premiu pus în joc din acest sezon de la Survivor 2021.

Citeste si: Ce au mâncat Faimoșii în prima zi în junglă la Survivor Romania 2021. Jador a făcut haz de situație

Ce vor putea câştiga Faimoşii şi Războinicii în cea de-a doua confruntare de la Survivor 2021

Daniel Pavel a anunţat premiul pe care concurenţii îl pot câştiga în această seară. Miza ediţiei de astăzi, de la Survivor România este kit-ul de unelte.

Echipa câştigătoarea se va putea folosi de kit-ul de unelte pentru a renova spaţiul unde vor locui în perioada următoare cât vor rămâne în competiţie. Faimoşii şi Războinicii sunt pregătiţi să ducă duelul la cel mai înalt nivel pentru a câştiga recompensa care îi va ajută să-şi construiască cele necesare pentru a supravieţui în jungla dominicană. 

Este primul traseu de la Survivor România, sezonul 2, pe care concurenţii se vor întrece. Echipa care va strânge prima cele 10 puncte va câştiga recompensa pusă în joc, un kit de unelte care le va fi folositor concurenţilor pe parcursul competiţiei.

Citeste si: Live Stream Online Survivor Romania- Ediția de duminica, 10 ianuarie – VIDEO. O noua zi, un nou joc presarat cu multa adrenalina si momente tensionate!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Daniela, iubita lui Culiţă Sterp, primele imagini cu burtica de gravidă! Fotografia a fost postată chiar în ziua de Crăciun

VIDEO - Lacul Techirghiol a devenit roz: beneficiile nămolului sunt sporite în acest fel

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru RECOMPENSĂ! Care este miza primului joc de la Survivor România, sezonul 2

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies