Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru RECOMPENSĂ! Care este miza primului joc de la Survivor România, sezonul 2

,
miza
Miza seri la Survivor 2021!

În prima ediție Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii vor juca pentru RECOMPENSĂ. Miza este cu adevărat uimitoare, iar concurenții sunt pregătiți să lupte până la epuizare pentru a o câștiga.


In articol:

Faimoșii și Războinicii, în prima ediție din Survivor 2021, se vor lupta pentru recompensă. Concurenţii se vor confrunta pe cel mai intens traseu din Republica Dominicană.

În ce consta miza pentru care Faimoșii și Războinicii se vor duela?

Daniel Pavel a anunțat premiul acestei seri. În primul joc de la Survivor România, sezonul 2, Faimoșii și Războinicii se vor lupta în prima confruntare pentru acoperiș deasupra capului și foc.

Concurenţii din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, se declară motivaţi pentru a câştiga miza acestei seri în primul duel de la Survivor România. 

Recompensa din această seară este cu adevărat uimitoare, concurenţii îşi vor putea construi un acoperişi sub care să doarmă, iar chibriturile le vor fi de ajutor pentru a aprinde focul.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii, petrecere de pomină în Republica Dominicană! Cum au fost surpinși concurenții prima zi la Survivor 2021

Faimoșii și Războinicii se vor duela pe traseul piraţilor

Pentru a câştiga premiul serii, Faimoșii și Războinicii, se vor înfrunta pe traseul piraţilor. Concurenţii trebuie să treacă peste mai multe obstacole pe traseu pentru a câştiga recompensa. Obstacolele peste care vor trece concurenţii o parte din ele sunt în apă, o parte din ele sunt platformă, iar o parte sunt inele.

Faimoșii și Războinicii trebuie să sară în apă, trec prin două roţi de cauciuc, ajung apoi la două platforme mobile, trec prin două morişti de cauciuc, urcă pe un tobogan cu apă, se lansează şi continuă apoi la doi cilindri din plastic, au două platforme rabatante pe care trebuie să se

echilibreze, apoi sar în apă şi ajung la ultimul obstacol pe care trebuie să-l depăşească pentru a ajunge la proba de îndemânare.

Citeste si: Care vor fi primele probe la care vor fi supuși Războinicii și Faimoșii în primul episod Survivor 2021

 

Citește-ne pe
Citește și:

Care vor fi primele probe la care vor fi supuși Războinicii și Faimoșii în primul episod Survivor 2021

Au fost descoperite urmele ultimilor dinozauri care au pășit pe sol britanic

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Cine este Faimosul de la “Survivor România”, tatuat din cap până-n picioare. Povestea celor peste 100 de tatuaje “Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casă...

La ce oră începe Survivor România 2021 și în ce zile va fi la TV! Schimbare majora de difuzare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies