Care vor fi primele probe la care vor fi supuși Războinicii și Faimoșii în primul episod Survivor 2021

,
Survivor 2021
Cum va arăta traseul de la Survivor 2021

Aşteptarea a luat sfârşit! Se dă startul celei mai intense competiţii din Survivor România. Războinicii şi Faimoşii se vor confrunta pe trasee în primul duel pentru supravieţuire, în această seară de la ora 20:00 la Kanal D.


In articol:

În această seară, se dă startul celei mai intense competiţii de supravieţuire, în care toate instinctele omeneşti sunt puse la bătaie, începe primul joc din Survivor România, sezonul 2. Războinicii şi Faimoşii se vor confrunta în primul duel din această competiţie.

Primele probe la care vor fi supuşi Războinicii și Faimoșii în primul episod Survivor 2021 

Războinicii şi Faimoşii se vor confrunta pe cele mai dificile trasee din Republica Dominicană în lupta pentru supravieţuire. Primul traseu la care concurenţii vor fi supuşi în primul joc din Survivor România se va desfăşura în apă. 

În primul episod din Survivor 2021, Războincii şi Faimoşii se vor duela în lupta pentru recompensă. Pentru a câştiga miza, concurenţii trebuie să treacă cu brio peste obstacole şi să aducă cât mai multe puncte echipei.

Citeste si: Cand incepe Survivor Romania 2021! In ce zile se difuzeaza si cine este noul prezentator!

Survivor 2021
Cum va arăta traseul de la Survivor 2021

Cum arată traseul pe care concurenţii se vor lupta la Survivor 2021

Războinicii şi Faimoşii se vor întrece pe cel mai dificil traseu care a existat vreodată la Survivor România.

În primul duel concurenţii se vor arunca de pe o punte în apă, iar înotând merg până la primul obstacol. Războinicii şi Faimoşii trebuie să se caţere şi să treacă prin două cercuri de cauciuc pentru a ajunge la prima punte. După prima punte trebuie din nou să treacă peste nişte bile imense pentru a ajunge la tobogan. Este nevoie de rezistenţă, concentrare şi adrenalină pentru ajunge la ultimul obstacol care îi desparte de punctul care îi poate aduce cât mai aproape de miza cea mare. 

Citeste si: Imagini in premiera cu traseul de la Survivor Romania 2021! Apar deja primele tensiuni dupa duelul dintre Faimosi si Razboinici! Iata ce se intampla SAMBATA, de la 20:00, doar pe Kanal D

La finalul traseului Faimoşii şi Războinicii trebuie să dărâme ultimele obstacole rămase în joc pentru a câstiga punctul care îi propulsează spre recompensă.

Ce echipă va câştiga primul duel din competiţia Survivor România 2021, urmăriţi în această seară de la ora 20:00 la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Costi Ioniță este un vegan convins! Faimosul de la “Survivor România” a îmbrățișat un stil de viață aparte, fiind un model, în acest sens și pentru mama sa “Dacă aș prinde un...

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Cătălin Moroșanu a crescut în pădure! Faimosul de la Survivor România, poveste de viață impresionantă “Am crescut într-un canton silvic, în pădure!”

Surpriza! Cristi Pulhac s-a intors in Republica Dominicana! Cine l-a insotit si ce mesaj a transmis fostul Faimos

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies