Răsturnare de situaţie la Survivor România 2021! S-a ajuns la ŞTAFETĂ! Ce echipă a câştigat miza din prima ediţie

,
finala
Cine a câştigat miza din această seară?

Răsturnare de situaţie la Survivor România, sezonul 2. Faimoşii şi Războinicii s-au luptat pentru RECOMPENSĂ.


In articol:

În prima ediţie a show-ului fenomen Survivor 2021, competiţia a fost foarte strânsă între cele două echipe, Războinici şi Faimoşi. Astfel s-a ajuns la ŞTAFETĂ. Ce echipă a câştigat miza primei competiţii?

Ce echipă a câştigat recompensa pusă în joc în această seară

Prima ediţie Survivor 2021 a fost incendiară, lupta dintre Faimoşi şi Războinici a fost foarte strânsă. Scorul final a fost de 9-9 pentru cele două echipe. Astfel, pentru a decide câştigătorul acestei seri, care va lua recompensa, departajarea se va face prin ştafetă mixtă.

Faimoşii şi Războinicii şi-au trmis cei mai buni coechipieri pe traseu pentru punctul decisiv care îi va propulsa spre miza din această seară.

Pentru această departajare fiecare echipă a ales câte o fată şi un băiat care să mergă pe traseu. Faimoşii i-au ales pe Roxana Nemeş şi Cosmin Stanciu, iar Războinicii au ales ca Lucian şi Roxana să aducă punctul decisiv în această primă competiţie.

În ultima cursă spre punctul final cele două echipe au decis cine să arunce la proba de îndemânare. Faimoşii l-au ales pe Cosmin Stanciu să arunce, iar Războincii pe Roxana.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru RECOMPENSĂ! Care este miza primului joc de la Survivor România, sezonul 2

Ce echipă a adus punctul decisiv

Fetele au fost primele care au plecat pe traseu, acestea trebuie să ajungă la steguleţ, iar în momentul în care au ridicat steguleţul băieţii vor porni pe traseu. Bătaia cu palma le dă posibilitatea concurenţilor să avanseze spre lovitura decisivă.

Duelul a fost foarte strâns între Războinici şi Faimoşi, însă punctul care a decis jocul din această seara a fost adus de Războinica Roxana.

Recompensa primei seri a fost câştigată de echipa Războinicilor.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii, petrecere de pomină în Republica Dominicană! Cum au fost surpinși concurenții prima zi la Survivor 2021

 

Citește-ne pe
Citește și:

Incident la Survivor România 2021! Concurenta de la Războinici a leşinat !

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru RECOMPENSĂ! Care este miza primului joc de la Survivor România, sezonul 2

Culita Sterp nu va fi langa Daniela cand i se va naste copilul? Ce spune iubita cantaretului despre plecarea lui la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies