Ce bilet i-a lăsat Traian Băsescu în parbriz șoferului căruia i-a lovit mașina: „Ce voiai mai mult?”

,
Băsescu

Ce bilet i-a lăsat Traian Băsescu în parbriz șoferului căruia i-a lovit mașina: „Ce voiai mai mult?”

[Sursa foto: Twitter]

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost protagonistul unui accident rutier în Capitală. După ce l-a provocat, acesta s-a deplasat de urgență la poliție.


In articol:

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a avariat o mașină care era parcată, iar apoi a lăsat un bilețel cu un mesaj în parbrizul autoturismului. În mesajul respectiv, Traian Băsescu și-a cerut scuze și a lăsat un număr de telefon la care poate fi contactat de cel căruia i-a lovit mașina, pentru a se înțelege pe cale amiabilă.

Traian Băsescu a lovit oglinda unei mașini care era parcate în București. Fostul președinte al României a lăsat un bilet în parbrizul șoferului autoturismului

Băsescu

Traian Băsescu a lovit oglinda unei mașini care era parcate în București. Fostul președinte al României a lăsat un bilet în parbrizul șoferului autoturismului

[Sursa foto: Twitter]

Accidentul a fost provocat de Traian Băsescu ieri dimineață, 22 mai, pe o stradă din sectorul doi, București.

„În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată.

Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon... Vă mulțumesc și scuze pentru incident.”, a fost mesajul pe care Traian Băsescu l-a scris pe biletul lăsat în parbrizul mașinii pe care a accidentat-o.

Citeste si: Traian Băsescu, primele declarații după externare. Care este starea de sănătate a fostului președinte

După ce a produs accidentul, Traian Băsescu a mers la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare, pentru a raporta accidentul.

„În data de 22.05.2022, la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”, au declarat polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

După incident, Traian Băsescu a fost întrebat ce s-a întâmplat: „Ce să se întâmple, am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o.”

. De asemenea, a mai fost întrebat și dacă e singurul component al mașinii pe care acesta l-a avariat, iar fostul președinte a răspuns:  „Dar ce voiai mai mult?”.

Citeste si: Cum a reacționat Traian Băsescu atunci când a aflat că Elena Udrea a fost arestată: „N-am vorbit, n-am avut cum”

Nu este o premieră faptul că Traian Băsescu produce un accident. În anul 2008, chiar cu o zi înainte de Summitul NATO, fostul șef al statului a lovit o mașină care oprise în fața lui pe bulevardul Regina Elisabeta. Cinci ani mai târziu, a produs un accident asemănător în Otopeni. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Ce spunea Elena Udrea în urmă cu câteva luni despre problemele penale pe care le are în dosarul Gala Bute și Hidorelectrica: ”Este extrem de nedrept ce mi se întâmplă”

Nouă miliarde de euro pentru sprijinirea celor afectaţi de preţul ridicat al energiei: se întâmplă într-o țară din Europa

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum poate scăpa Elena Udrea de închisoare. Ce șanse are să nu-și petreacă următorii 6 ani după gratii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies