Ce avere are Nehir Erdogan, actrița principală din „Melek”. E una dintre cele mai de succes actrițe din Turcia

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 19 sep 2023, 11:45

Ce avere are Nehir Erdogan, actrița principală din „Melek”

Sursa: Instagram nehirerdogan

Nehir Erdogan este actrița principală a serialului fenomen „Melek”ce poate fi văzut la Kanal D, luni și marți, de la ora 20:00.

Nehir Erdogan este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, iar de-a lungul carierei sale, aceasta a reușit să strângă o avere din aparițiile sale impresionante în producțiile turcești. Iată mai multe detalii despre iubita actriță.

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, surpriză de proporții pentru fanii săi! Celebra actriță a publicat imagini uluitoare de la începutul carierei sale! Iată cum arăta Melek, în urmă cu două decenii

Ce avere are Nehir Erdogan, actrița principală din „Melek”

Nehir Erdogan se află în topul celor mai populare și bine plătite actrițe din Turcia, iar aceasta s-a născut la data de 16 iunie 1980 în İzmir, Turcia, având astfel 43 de ani, dintre care se află pe micile ecrane din anul 2002, cucerind industria. Aceasta și-a descoperit pasiunea pentru teatru în adolescență, însă aceasta a decis să nu își aleagă vocația pentru facultate.

Astfel, actrița a urmat cursurile Universității Marmara din Istanbul, Facultatea de Științe Economice și Administrative, Departamentul de Administrare a Afacerilor, urmând ca în ultimul an să se angajeze la un post de televiziune unde a prezentat știrile sportive și culturale. Actrița a atras imediat atenția, iar în anul 2002 aceasta a primit oferta de a juca în primul sau serial TV „Koçum Benim”.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Începând cu anul 2002, Nehir Erdogan a început să apară în tot mai multe producții turcești, fiind apreciată pentru versatilitatea ei, alături de frumusețea ei extraordinară. În cei 20 de ani de carieră, aceasta a adunat o avere impresionantă, câștigată în mod principal din actorie, aceasta fiind cuprinsă între 1 și 5 milioane de dolari, relatează buzzlearn.com. 

Citește și: Protagonista serialului Melek, apariție uluitoare alături de mama sa! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță Nehir Erdogan de la femeia care i-a dat viață și pe care o iubește enorm

Nehir Erdogan a fost căsătorită cu un celebru director de imagine

Platourile de filmare au ajuns să fie a doua casă a actriței Nehir Erdogan, astfel în locul de filmare al lungmetrajului „Silsile”, aceasta și-a întâlnit soțul, pe directorul de imagine Ahmet Sesigürgil. Nehir Erdogan se bucură de o carieră de succes, însă viața ei personală nu a avut parte de același noroc. 

În anul 2014, Nehir Erdogan s-a căsătorit cu regizorul Ahmet Sesigurgil, iar după doar doi ani de căsătorie, cei doi îndrăgostiți au decis să își separe drumurile, astfel au divorțat de comun acord. În prezent, actrița nu și-a găsit sufletul pereche, însă acest lucru nu înseamnă că aceasta și-a oprit căutarea pentru marea ei dragoste, astfel se dedică pasiunii sale pentru actorie.

Citește și: Halil, Mirza, Melek și Vildan sunt arestați. Vezi online live episodul 42 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!