Halil, Mirza, Melek și Vildan sunt arestați. Vezi online live episodul 42 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 19 iun 2024, 01:35

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până marți de la ora 20:00.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 19 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până marți de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 42 al serialului “Melek”?

Halil, Mirza, Melek și Vildan sunt arestați după ce se găsesc artefactele furate în atelierul lor. Kenan, care s-a îndrăgostit de Vildan, îi spune lui Alpay ca vă plăti dacă ea va avea de suferit. Cei patru rămân în arest pe perioada cercetărilor.

Citește și: Halil și Melek, noi speranțe pentru viitor

Kenan îi trimite un avocat lui Vildan dar ea refuză ajutorul lui. După aceea, Kenan îl duce pe avocat la Seyit Ali și la Cumali. Le spune că ar putea să o scoată întâi pe Melek pentru că are nevoie de îngrijiri medicale iar pe Vildan o vor scoate după aceea, pe motiv că ea lucrează de scurt timp la atelier și nu are

legătură cu cele întâmplate.

Avocatul familiei le spune acest plan celor patru, dar Melek refuză să plece fără ceilalți. Atunci Halil și Mirza cer să vorbească cu procurorul și spun că ei doi sunt singurii implicați în afacerea cu artefactele furate și că fetele nu știu nimic despre asta.

Kenan se hotărăște să dea poliției dovada că Alpay a provocat incendiul de la han.

Asli continuă să îl folosească pe Kerem. Alpay vrea să îl scape de ea și îl anunță pe tatăl ei că ea se află în Gaziantep.

Citește și: Serialele turcești pe care nu trebuie să le ratezi în această toamnă!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradiţiile comunităţii şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradiţiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune

propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .