Melek, relație specială cu micuțul Seyit Ali și dincolo de platourile de filmare ale serialului! Iată ce poreclă a ales celebra actriță Nehir Erdogan pentru adorabilul copil Poyraz Ar

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 aug 2023, 19:32
serialul melek Foto(5)

Nehir Erdogan, pe platourile de filmare ale serialului Melek

Sursa: Instagram Nehir Erdogan

Protagonista Melek îl iubește pe micuțul Seyit Ali ca pe propriul ei fiu și dincolo de platourile de filmare ale serialului, deoarece au legat o relație specială în cei doi ani de filmări! Iată ce poreclă a ales actrița Nehir Erdogan pentru copilul-minune Poyraz Ar!

Serialul Melek, difuzat la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00, surprinde în continuare telespectatorii cu noi întâmplări emoționante, pline de dramatism, cu momente impresionante, dar și cu adevărate lecții de viață. Rolul protagonistei Melek este jucat magistral de celebra actriță Nehir Erdogan, în vârstă de 43 de ani, care a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului desăvârșit și a unei carisme deosebite.

Îndrăgita actriță a legat o relație specială cu toți colegii săi de platou pe parcursul celor doi ani de filmări, însă de departe cel mai mult s-a apropiat de cei trei tineri, Melek, Seyit Ali și Kerem, care au jucat rolurile copiilor ei și pe care i-a adorat din prima clipă și i-a considerat proprii ei copii și dincolo de platourile de filmare.

Melek, relație specială cu micuțul Seyit Ali și dincolo de platourile de filmare ale serialului

Nehir Erdogan a venit pe lume în anul 1980 în Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului. După încheierea liceului, ambițioasă tânăra a decis să plece în Istanbul pentru a-și continuă studiile. Deși marele ei vis era să devină actrița, Nehir a urmat sfaturile părinților ei și s-a înscris la Facultatea de Economie și Științe Administrative, cu specializarea Administrarea Afacerilor, însă treptat a conștientizat că nu va putea profesa în acest domeniu și atunci s-a reorientat către actorie ajungând să studieze și Facultatea de Teatru în cadrul Institutului de Științe Sociale, pe care a

absolvit-o cu succes, îndeplinindu-și astfel marea dorința.

Citește și: Micuțul Seyit Ali din serialul Melek, sărbătorit pe platourile de filmare! Iată ce surpriză i-au pregătit colegii săi și cum a reacționat Poyraz Ar

În anul 2003, Nehir Erdogan a debutat pe platourile de filmare ale producției artistice Hababam Sınıfı Merhaba și tot în același an a fost cooptată și în distribuția serialului Koçum Benim, care i-au deschis calea către noi oportunități și către carieră strălucită de astăzi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unul dintre cele mai recente proiecte care i-au adus de altfel cea mai mare reușită pe plan profesional este serialul Melek, în care a jucat rolul principal alături de mulți colegi celebri de breaslă, dar și de numeroși tineri talentați.

Însă cea mai strânsă relație a legat renumita actrița cu micuțul Poyraz Ar, care a dat viață personajului Seyit Ali, fiul ei cel mic conform scenariului, pe care l-a adorat din prima clipă și l-a considerat copilul ei și dincolo platourile de filmare. Celebra actriță l-a îndrăgit atât de mult încât l-a poreclit „portocala creață”.

Citește și: Protagonista serialului Melek, apariție uluitoare alături de mama sa! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță Nehir Erdogan de la femeia care i-a dat viață și pe care o iubește enorm