Protagonista serialului Melek, apariție uluitoare alături de mama sa! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță Nehir Erdogan de la femeia care i-a dat viață și pe care o iubește enorm

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2023, 15:21
Foto(5)

Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, în cele mai emoționante ipostaze alături de mama sa! Iată cum arată femeia care i-a dat viață celebrei actrițe și cum au fost fotografiate recent!

Nehir Erdogan are 43 de ani și face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale Turciei. În cele două decenii de carieră fulminantă, superba actrița a dovedit un talent desăvârșit și s-a bucurat de mari succese. Această a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a continuat să evolueze ajungând din ce în ce mai cunoscută și mai admirată. Îndrăgita actriță nu și-a întemeiat încă propria familie, însă are o legătură puternică și frumoasă cu părinții și cu fratele ei, pe care ii adoră.

Protagonista serialului Melek, apariție spectaculoasă alături de mama sa

Nehir Erdogan s-a născut în 1980, în orașul Izmir. Părinții săi i-au oferit ei și fratelui sau o educație de seama, dar și posibilitatea de a-și finaliza cu succes studiile în domeniile în care și-au dorit peste ani. Pentru că și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie, Nehir a început în perioada liceului să joace în echipa de teatru a școlii, însă la vârsta majoratului tânăra a decis să se orienteze către domeniul economic și nu către actorie.

Astfel, Nehir s-a înscris la Facultatea de Economie și Științe Administrative, secția de Administrare a Afacerilor, însă treptat a conștientizat faptul că nu va putea să abandoneze definitiv visul ei de a deveni actrița și atunci a hotărât să studieze și Facultatea de Radio, Televiziune și Cinema în cadrul Institutului de Științe Sociale, pe care de asemenea a absolvit-o cu brio.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

În anul 2007, Nehir Erdogan a debutat pe platourile de filmare ale producției The Secrets of the Angel, care a fost filmată în Los Angeles, iar de atunci frumoasă actrița s-a dedicat trup și suflet carierei sale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de faima și de reușitele sale profesionale, Nehir Erdogan nu s-a bucurat de același succes și pe plan personal, deoarece a trecut printr-un mariaj eșuat, iar în prezent încă își caută jumătatea ideală și visează să își

întemeieze propria familie. Între timp însă, frumoasa actrița își dedică timpul liber părinților și fratelui ei, pe care îi adoră. Nehir are o relație speciala cu mama ei, de la care a moștenit frumusețea dar si pasiunea pentru actorie.

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță, dincolo de platourile de filmare

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!