Ce a primit Giani Kirita, de ziua lui, de la Vulturii Victor Slav si Catalin Cazacu? „Pai cum sa inchizi un caine adevarat in cusca? Cainele in cusca latra, dar nu musca!”

Semnificatia cadoului i-a facut pe toti cei prezenti sa izbucneasca in ras.   

Giani Kirita si-a sarbatorit ieri seara, intr-un club din Bucuresti, ziua de nastere, alaturi de cei mai apropiati prieteni si, bineinteles, de colegii sai de la "Vulturii de noapte", Victor Slav si Catalin Cazacu, de care il leaga amintiri, experiente extraordinare.

Sarbatoritul a fost rasfatat de prieteni cu foarte primit multe cadouri, iar din partea celor doi colegi de la „Vulturii de noapte” a primit un catel; nu unul oarecare, ci din plus si inchis intr-o cusca. Semnificatia i-a facut pe toti cei prezenti sa izbucneasca in ras.   

"Cel mai frumos cadou l-am primit de la Victor Slav si Catalin Cazacu, un caine de plus, intr-o cusca. Acest cadou este asa cum suntem noi; trei nebuni. Mi-a placut, am izbucnit in ras instantaneu. Pai cum sa inchizi un caine adevarat in cusca? Cainele in cusca latra, dar nu musca! ", a povestit razand fostul fotbalist.

La 42 de ani, Giani Kirita si-a facut si un bilant, iar  pentru el cea mai mare realizare, in afara de cariera de fotbalist, este reusita in televiziune.

"Ma simt excelent la  <Vulturii de noapte>, o emisiune de divertisment, umor, exact pe stilul meu. Este un bonus extraordinar si faptul ca ma inteleg atat de bine cu cei doi colegii ai mei, Victor Slav si Catalin Cazacu", a mai spus Giani Kirita.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate