Ce vedeta i-a dus dorul lui Giani Kirita? “Bai, am suferit, pentru ca ai plecat!” O declaratie de dragoste impresionanta pentru Giani, duminica, la “Vulturii de noapte”

Odata cu revenirea lui Giani Kirita la “Vulturii de noapte”, alaturi de Victor Slav si Catalin Cazacu, una dintre vedetele de top aflate in platou ii face acestuia o declaratie impresionanta de dragoste, in vazul tuturor.

Duminica aceasta, la ora 23:00, in late night show-ul “Vulturii de noapte”, prezentat la Kanal D de Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita, vedetele invitate in aceasta editie sunt puse pe dezvaluiri de zile mari. Odata cu revenirea lui Giani Kirita la “Vulturii de noapte”, alaturi de Victor Slav si Catalin Cazacu, una dintre vedetele de top aflate in platou ii face acestuia o declaratie impresionanta de dragoste, in vazul tuturor.

“Bai, am suferit, pentru ca ai plecat! In seara aceea cand m-ai lasat singura la restaurant si ma intreba toata lumea de ce stau singura in restaurant… M-ai lasat acolo. Acum te-ai intors pentru cat timp?”, a marturisit vedeta.

Citeste si: Iohannis a semnat decretele! Legile au apărut în Monitorul Oficial - capital.ro

Cine i-a dus dorul lui Giani Kirita si ce i-a raspuns acesta, la auzul impresionantei declaratii de dragoste, veti putea afla urmarind editia de duminica aceasta a show-ului “Vulturii de noapte”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies