Andreea Mantea a facut anuntul! Iata cine sunt cei mai indragiti concurenti, desemnati "favoritii saptamanii"!

Vineri se numara voturile! Andreea Mantea a anuntat cine sunt cei mai votati doi concurenti din casa "Puterea dragostei"!

Andreea Mantea i-a adunat pe concurenti pentru a le comunica rezultatele voturilor realizate de catre telespectatori in aceasta saptamana.
Atat fetele cat si baietii au asteptat cu sufletul la gura sa afle cine vor fi desemnati favoritii saptamanii. 

In vreme ce la baieti cei mai votati trei concurenti au fost: None, Ricardo si Adrian. Spre surprinderea tuturor, Adrian s-a numarat din nou printre cei mai indragiti concurenti, in ciuda comportamentului bizar din ultimele zile.


In cele din urma Andreea Mantea a anuntat ca favoritul saptamanii este nimeni altul decat Adrian, spre surprinderea tuturor. 


In ceea ce le priveste pe fete, cele mai votate trei au fost: Raluca, Bianca si Simina. Se pare ca Bianca a revenit in fruntea clasamentului. Tanara a primit cu entuziasm vestea ca a fost desemnata favorita saptamanii si de data asta. Atat Adrian, cat si Bianca au primit dreptul de a a alege o partenera si respectiv un partener pentru a lua impreuna o cina romantica si pentru a merge la plimbare prin Istanbul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate