Ce a pățit Mario Fresh după ce a încheiat colaborarea cu Alex Velea? Detaliul pe care până acum l-a ținut ascuns: „Pur și simplu, de azi pe mâine...”

,
Mario Fresh, cântăreț român
Mario Fresh, cântăreț român[Sursa foto: Instagram]

Mulți ani au format o echipă și nimeni nu se aștepta ca Alex Velea și Mario Fresh să încheie colaboarea lor pe plan muzical, având în vedere că proiectul se bucura de succes. Ce s-a întâmplat cu Mario Fresh după ce s-a produs această ruptură?


In articol:

Mario Fresh și Lino Golden s-au aflat vreme de mai mulți ani sub atenta îndrumare a lui Alex Velea, aceștia făcând parte din Golden Boy Society. Au ajuns să cunoască succesul în plan profesional, însă în cele din urmă, Mario Fresh și Lino Golden au decis să rupă colaborarea cu Alex Velea, cei doi dorindu-și să pornească pe drumuri diferite.

Ce dezvăluiri a făcut acum Mario Fresh despre perioada care a urmat după ce s-a terminat colaborarea cu Alex Velea?

Mario Fresh, dezvăluiri despre ruptura de Alex Velea și Golden Boy Society 

În momentul în care Mario Fresh și Lino Golden au decis să nu mai colaboreze cu Alex Velea din punct de vedere profesional, în showbizul autohton a izbucnit un adevărat scandal. La acel moment, Lino Golden a fost destul de vocal și nu s-a ferit să le dea replica Antoniei și lui Alex Velea, în timp ce Mario Fresh a preferat să fie ceva mai rezervat și să se abțină de la comentarii, acesta precizând doar că decizia a fost luată strict din motive profesionale.

Acum, la mai multe luni distanță de la acel moment tensionat, Mario Fresh a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce s-a produs ruptura. Artistul a spus că au existat persoane la care a ținut foarte mult și care l-au dezamăgit profund, având în vedere că l-au abandonat într-un moment destul de delicat.

Cântărețul nu a dezvăluit despe cine este vorba, însă și-a reproșat că a pus prea mult suflet în anumite prietenii, iar acest lucru nu s-a dovedit a fi o decizie tocmai inspirată.

Citeste si: Mario Fresh renunță la tatuajul făcut pentru Alex Velea? Ce le-a dezvăluit artistul fanilor săi

Câteodată sunt puțin prost. Iubesc prea mult. Nu se pune problema de relația mea cu Alexia.

Este vorba de câtă iubire dăruiesc oamenilor care nu merită. Am fost recent foarte dezamăgit și neplăcut surprins de foarte multe persoane din viața mea, atunci când s-a făcut ruptura aia.  Foarte mulți oameni m-au abandonat și eu i-am iubit foarte mult pe toți. Cei care m-au abandonat.. puteam să fac orice pentru ei.  Pur și simplu, de azi pe mâine, nu am mai existat pentru ei.”,
a spus Mario Fresh într-un podcast, potrivit wowbiz.ro.

Mario Fresh, dezvăluiri despre separarea de Alex Velea
Mario Fresh, dezvăluiri despre separarea de Alex Velea [Sursa foto: Instagram]

Mario Fresh a spus în trecut că a decis să renunțe la colaborarea cu Alex Velea pentru că aveau viziuni diferite în ceea ce privește muzica și astfel, proiectul nu ar mai fi funcționat. 

Citeste si: Mario Fresh, pe mâna medicilor: „După intervenția chirurgicală...” Ce a pățit cântărețul?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lino Golden, atac subtil la adresa fostei lui iubite și a lui Alex Velea? Dezvăluirea făcută de artist: „Folosesc împotriva ta tot ce...”

Liviu Dragnea, despre alegerile de la Sectorul 1: 'Se vorbește că s-au furat voturi cu sacii. Dacă era Tudorache, era umflat!'

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Alex Velea, dezvăluire emoționantă despre relația cu Antonia. A făcut totul public chiar de ziua ei!

Cum arată mama lui Lino Golden? Fotografia emoționantă pe care artistul a postat-o pe instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies