Lovitură de graţie pentru Alex Velea. Mario Fresh face noi schimbări

,
mario fresh
Mario Fresh, ultim adio pentru Velea

Mario Fresh, cunoscut nu până de mult ca unul dintre “copiii lui Alex Velea” din Golden Boy society, îi serveşte fostului mentor un ultim adio.


In articol:

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști autohtoni, la momentul de faţă, este Mario Fresh. El şi-a început cariera sub mentoratul lui Alex Velea, împreună cu Lino Golden. Cu timpul, însă cei doi au început să îşi dorească mai multă independenţă fapt ce a dus la fisurarea relaţiei dintre ei, Velea, dar şi Antonia.

Astfel, Mario şi Lino au părăsit Golden Boy Society, pentru a se focusa pe proiecte solo. 

Mario Fresh, noi schimbări în 2021

În cadrul unei emisiuni TV, Mario Fresh a anunţat că pentru noul an îşi propune să aducă multe schimbări în viaţa lui. Printre acestea, are de gând să se dezică şi ultima legătură cu trecutul său, din imagine a lui publică. 

Astfel, artistul vrea să își schimbe numele de pe Instagram, din ”Golden Boy Mario”, nume dat pe vremea când făcea echipă cu Alex Velea, cu o variantă mai ”simplă”.

”O sa trebuiască să schimb și eu numele de pe instagram, golden boy mario, am în plan pentru 2021”, a spus el.

Scandalul cu Velea

Mario şi Lino au devenit cunoscuţi sub casa de producţie Golden Boy Society, a lui Alex Velea.

Aceştia au decis însă să rupă legăturile cu mentorul lor, şi să o ia de la capăt singuri. 

“De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc! Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă aşteptam la treaba asta. Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu.

Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit. De la bun început, şi Mario şi Lâno au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad.
Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society.

Citeste si: Antonia este dispusă să-i ierte pe Lino Golden și Mario Fresh? Mesajul care dă semne de împăcare

Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a spus Alex Velea, într-un video publicat pe Youtube, acum ceva timp.

Citeste si: Lino Golden, replica dura la adresa Antoniei si a lui Alex Velea: "Pozeaza in bunatate si decenta"

 

Citește-ne pe
Citește și:

De ce s-a certat, de fapt, Alex Velea cu Lino Golden si Mario Fresh: "Lingi unde ai scuipat" | Video

BREAKING - Aproape 17.000 de cazuri de Covid-19 și 523 de decese

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Antonia, tradata si umilita! Ce a aflat artista despre cei pe care ii credea apropiati: "GROAZNIC"

Cum arata sora lui Mario Fresh! Putina lume stie ca frumoasa Raluca este sora mai mare a artistului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies