De ce s-a certat, de fapt, Alex Velea cu Lino Golden si Mario Fresh: "Lingi unde ai scuipat" | Video

Author: Diana Tilă
Actualizat: 14 oct 2020, 17:49
Alex Velea a spus de ce s-a certat cu Lino Golden si Mario Fresh

Prietenia dintre Alex Velea, Lino Golden si Mario Fresh a luat sfarsit. Pentru a lamuri intreaga situatie, iubitul Antoniei a facut un vlog special pentru Lino și Mario.

Un nou scandal a izbucnit in showbiz-ul romanesc, in urma cu doua saptamani.

Alex Velea, Lino Golden si Mario Fresh nu mai sunt prieteni. Pentru ca au aparut multe speculatii, iubitul Antoniei a decis sa clarifice aceasta situatie.

Ce spune Alex Velea despre Lino Golden si Mario Fresh

Din cei mai buni prieteni, Alex Velea, Lino Golden si Mario Fresh au ajuns la cutite si multi inca nici nu s-au lamurit de la ce a plecat totul sau ce s-a intamplat, de fapt!

Alex Velea a tinut sa-si spuna partea lui de adevar si sa prezinte cum au stat lucrurile in acest trio.

„Un răspuns concret nu a dat nimeni, doar înțepături pe Instagram, d-aia fac acest clip acum. Nu vreau să dau în oameni cu care am crescut și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de adevăr și mai departe concluzia o s-o trageți voi.

Povestea celor doi sună cam așa. În momentul în care ne-am hotărât să-i luam în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de patru ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru pentru că în industria asta, lumea renunță foarte ușor la tine. Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție.

Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie',  a transmis Alex Velea.

Alex Velea a spus care a fost motivul pentru care s-au certat. Totul ar fi pornit de la faptul ca cei doi tineri, Mario si Lino si-au dorit sa ramana in Golden doar alaturi de Velea, nu si de ceilalti colegi care i-au sustinut inca de mici.  

„Una dintre probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o. Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața',  a povestit Alex Velea.

 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Iubitul Antoniei, reactie dura la adresa ”Regelui Romaniei”!

 

Asa cum era de asteptat, atunci cand vine vorba despre un scandal in care este implicat Alex Velea, Abi Talent este nelipsit. ”Regele Romaniei” a sarit in apararea lui Lino, ba chiar cei doi au inceput o noua prietenie. Deranjat la culme de aceasta situatie, Velea nu s-a abtinut si a spus limpede tot ce gandeste. 

„Premiul pentru prietenia anului 2020 merge către Abi și Lino!  Cum puteți, mă băieți, să vă dați mari prieteni, când acum câteva luni, tu, Abi, îl înjurai de morți pe Lino și tu, Lino, îl făceai pe Abi gunoi? Dar știu, de dragul cifrelor, tu, Lino, ești gata să lingi acolo unde ai scuipat. Uiți că acum câteva luni, omul ăsta ar fi făcut orice ca să te distrugă, iar acum pozezi în prietenul lui. Mi se pare josnic. Nu-mi imaginam căț poți să te duci atât de jos, dar uite că poți”,  a zis Velea.

 

 

 

 

Andreea Bănică se răsfață într-o vacanță exclusivistă în Italia. Artista și soțul ei petrec câteva zile de vis într-o destinație de lux din Sardinia: ”Fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile”. Cât costă o noaptea de cazare aici

 

 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies