Lino Golden, replica dura la adresa Antoniei si a lui Alex Velea: "Pozeaza in bunatate si decenta"

,
Lino Golden, replica dura la adresa Antoniei si a lui Alex Velea
Alex Velea, Antonia si Lino Golden

Lino Golden nu a mai suportat umilinta din partea Antoniei si a lui Alex Velea si a rabufnit. Artistul le-a transmis un mesaj dur pe Instagram.


In articol:

"Razboiul" dintre Lino Golden si Alex Velea se pare ca abia a inceput. Artistii isi arunca vorbe din ce in ce mai grele in mediul online, dupa o pietenie de ani buni.

Lino Golden a rabufnit pe Instagram

Recent, Alex Velea i-a transmis un mesaj celui care ii spunea "fiu adoptiv". Iubitul Antoniei i-a urat ca de ziua lui să aibă parte de bucuria pe care doar ar mima-o în mediul online.

„Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău... Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa... De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo... nu s-a încheiat nimic, abia începe”,  a scris Alex Velea pe Instagram

Bineinteles, Lino nu a ramas idiferent si a transmis si el cateva mesje cu subinteles, chiar in vazut tuturor, pe  Instagram. Artistul a vorbit despre ce care pozaza in oameni buni, dar, de fapt, ar fi total opusul.

„Oameni care par/pozează în bunătate și decență și lucruri frumoase pe exterior și pe dinăuntru sunt total opus. Îi știți și voi?”, a scris Lino Golden la InstaStory.

Alex Velea, mesaj pentru Lino Golden

Scandalul dintre artisti ar fi inceput dupa ce Lino ar fi facut pace cu Abi Talent. Dezamagiti de aces gest, Aex Velea si Antonia i-au transmis mesaje prin care au dat de inteles ca nu se asteptau sa ii tradeze.

„Nu mai încercați să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat).

În schimb, tu ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai „îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…

Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta,

sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Ig. La mulți ani Șerpișorule! Aaa, și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”,   a scris Alex Velea într-un story pe Instagram.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lino Golden, replica dura la adresa Antoniei si a lui Alex Velea: "Pozeaza in bunatate si decenta"

Majoritatea copiilor cu COVID-19 nu prezintă simptome tipice bolii (STUDIU)

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Marcel Vela face apel la populație să respecte măsurile impuse de autorități: "Nu putem reveni la normalitate fără..."

Anunt trist despre un fost concurent de la Survivor Romania! A ajuns pe masa de OPERATIE

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies