Marcel Vela face apel la populație să respecte măsurile impuse de autorități: "Nu putem reveni la normalitate fără..."

,
marcel vela mesaj pentru romani
Ministrul de Interne, Marcel Vela[Sursa foto: Captură KANAL D]

Încă de la debutul pandemiei de coronavirus în România, Marcel Vela a subliniat importanța respectării regulilor de igienă și a restricțiilor impuse de autorități.


In articol:

După ce a fost înregistrat un număr record de îmbolnăviri cu COVID-19, Grupul de Comunicare Strategică anunțând un bilanț îngrijorător, Marcel Vela, ministrul de Interne, a ținut să le transmită un mesaj românilor prin intermediul contului personal de facebook.

Reacția lui Marcel Vela după ce România a înregistrat aproape 3000 de cazuri noi de coronavirus în 24 de ore

Noul coronavirus afecteaza din ce în ce mai mulți români, iar autoritățile sunt de părere că în lipsa unor reguli stricte, situația poate scăpa de sub control. Acesta este principalul motiv pentru care au fost introduse din nou restricții în zonele unde rata de infectare cu COVID-19 a crescut. Au fost închise principalele locuri care ar fi putut favoriza răspândirea virusului, mai exact restaurantele, teatrele, cinematografele, iar o localitate din România a fost carantinată   pentru o perioadă de 14 zile.

Având în vedere situația actuală a României, Marcel Vela a transmis un mesaj prin care a făcut apel la respectarea măsurilor impuse de autorități și a regulilor de igienă, ministrul de Interne fiind de părere că aceasta este singura modalitate prin care poate fi câștigată lupta împotriva noului coronavirus.

"Dragi prieteni, trecutul, dar mai ales prezentul, ne învață că toți suntem supuși, într-un moment cheie, ca și acum, la un test al maturității și responsabilității. Vorbim despre un test fără calificative, dar care ne poate așeza în fața unor suferințe cumplite. Contradicțiile, formarea unor tabere, dezbinarea, învrăjbirile de pe margine NU ne ajută să învingem și să depășim cu bine aceste momente care pot deveni catastrofale.

Luptele nu se câștigă într-un singur om, nici în doi…luptele se câștigă mereu în echipă! Suntem pe un front deschis, cu un inamic pe care nu îl putem vedea! De ce lăsăm acest virus să producă dezbinare? De ce să formăm tabere? De ce nu încercăm doar să ne unim?

Fiecare zi în care alegem să arătăm cu degetul unii către alții, nu este altceva decât o zi în care permitem acestui inamic să câștige teren.

Da, sunt sacrificii și eforturi din partea fiecăruia dintre noi, dar nu putem reveni la normalitate fără sacrificii! Dacă astăzi simțiți tragediile departe de dumneavoastră, pot doar să vă spun că sunteți binecuvântați și trebuie să fiți recunoscători pentru asta. Trăim astăzi PROVOCAREA societății noastre, pe care doar împreună o putem depăși.", a scris Marcel Vela pe contul personal de facebook.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Klaus Iohannis, anunț despre introducerea restricțiilor în România: "Sunt inevitabile. Cu cât mai repede..." Ce se va întâmpla în lunile următoare?

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

OMS a făcut anunțul așteptat de întreaga lume! Când va fi gata vaccinul contra Covid-19: "Există speranță"

Declarația pe propria răspundere revine! Cum arată modelul și cine trebuie să o completeze FOTO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies