Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 20 apr 2024, 12:33

Narcisa face mărturii surprinzătoare despre Mădălin Paul Păduran

Sursa: Instagram Mădălin Paul; Instagram Narcisa Modringa

Recent, prin intermediul unui clip postat pe TikTok, Narcisa a dezvăluit ce a făcut Mădălin Paul Păduran înainte de a muri în accidentul de pe DN54.

Până de curând, în mediul online s-a viralizat povestea conform căreia Mădălin Paul Păduran ar fi murit din cauză că gonea pe DN54 în încercarea de al prinde pe presupusul amant al iubitei lui, Narcisa, pe care a prins-o împreună cu el.

Ce a făcut Mădălin Paul Păduran înainte de accident

Deși scenariul din spatele acestei tragedii a fost confirmat de diverși oameni din Deveselu, Narcisa a hotărât să iasă în spațiul public și să explice cum au stat, de fapt, lucrurile și ce a făcut Mădălin

înainte cu câteva ore de a muri în cursa nebună.

Aceasta a povestit că nu este implicată sub nicio formă în acest caz și că nici măcar nu știe cum a ajuns Mădălin să urmărească mașina neagră. Singurul moment în care s-ar fi întâlnit în ziua accidentului ar fi durat doar câteva minute, pentru a vorbi despre o problemă total diferită.

„În acea zi, Mădălin a ieșit de la muncă, a fost acasă, și-a făcut baie și a venit la mine acasă. A venit la ai mei acasă, mai exact. Eu nu eram acasă, eram cu o prietenă. Acasă era tatăl meu cu care a mers și la service. Mădălin m-a sunat să mă întrebe de un plastic pe care mi-l dăduse și de care avea nevoie.

Citește și: Internauții îl caută cu îndârjire pe cel urmărit de Mădălin Paul Păduran înainte de accidentul din Deveselu: „Ați ajuns să dați vina pe oameni nevinovați”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

I-am zis că nu știu și că se poate duce în camera mea să îl caute. M-a sunat pe apel video din cameră și am stat de vorbă vreo 5 minute.

Atunci i-am zis să ne vedem și a venit în centru.. Am stat de vorbă vreo 10-15 minute. Mădălin a zis că se duce la tatăl meu. Apoi, nu știu ce s-a întâmplat. Vă pot spune că nu m-a prins Mădălin cu nimeni, așa cum s-a tot speculat”,  a spus tânăra, într-un live pe TikTok.

@petroiionelafeli #OT07PXM #🕊️🕊️🕊️💔💔💔😔😔😔😔😔😔 #drumlincatreîngeri😢😢😢😢😢 @Mădălin Paul ♣️ ♬ sunet original- Felicia24

Narcisa și Mădălin Paul Păduran ar fi fost despărțiți de câteva luni

Prin respectivul mesaj, Narcisa a încercat să se absolve de orice vină în vederea morții lui Mădălin Paul Păduran, întrucât a fost acuzată și criticată foarte dur atât de cei din Deveselu, cât și de oamenii din mediul online pentru infidelitatea ei, de la care se crede că ar fi pornit întreaga tragedie.

De asemenea, aceasta a explicat că nu mai forma de mult timp un cuplu cu tânărul decedat.

Însă, băiatul nu ar fi vrut sub nicio formă să accepte despărțirea, întrucât se atașase foarte mult de ea cât timp au fost împreună.

Citește și: Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o numesc karma”

„Voiam să spun că nu este așa cum pare! Eu cu Mădălin nu mai aveam o relație atât de bună de vreo 6-7 luni.  El (n.r. Mădălin) nu voia să înțeleagă că trebuie să o terminăm... nu a vrut să accepte! Noi am avut o relație de trei ani de zile, din care 2 ani el a stat la mine.

Mădălin nu mai stătea acasă, dormea la mine. Am avut grijă unul de altul, am fost plecați și în Austria împreună. Pentru Mădălin a fost foarte greu să se desprindă de mine și să înțeleagă că s-a terminat”,  a mărturisit Narcisa, la o emisiune TV.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.