Ce a făcut Gheboasa cu primii bani câștigați din muzică? În ce a decis să investească: ”Pentru mine nici nu contează lucrurile astea materiale”

Author: Madalina Maftei

Ce a făcut Gheboasa cu primii bani câștigați din muzică

Sursa: Captură YouTube

Gheboasa a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică. Artistul susține că a reușit deja să-și îndeplinească una dintre dorințe.

Gheboasa a cunoscut un succes răsunător în ultima perioadă, după ce piesele sale au ajuns în trending. Odată cu faima au început să apară și beneficiile financiare și astfel, artistul a început să investească banii câștigați în ceea ce îl face fericit. Invitat la ”Detectorul de minciuni”, trapper-ul a mărturisit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică.

Ce a făcut Gheboasa cu banii câștigați din muzică?

Oana Radu l-a întrebat pe celebrul cântăreț ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică, mai ales că este la început de drum, iar viitorul lui arată promițător. 

Gheboasa a afirmat că, în sfârșit, și-a văzut visul cu ochii, iar din primii bani câștigați din activitatea sa și-a cumpărat o mașină, fiind una dintre cele mai mari dorințe ale lui.

De asemenea, acesta a mai precizat că urmează să-și cumpere și o casă, însă, totodată, spune că nu vrea să pună prea mare accent pe lucrurile materiale, ci vrea să rămână o persoană modestă.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost rampa de lansare a lui Gheboasa în industria muzicală de la noi? Ce spune artistul despre colaborarea cu manelistul: ”M-a iubit de când m-a văzut prima oară”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

"Mi-am cumpărat mașină. Dar nu mi se pare că e cel mai scump lucru, da e o mașină, un BMW. Pentru mine nici nu contează lucrurile astea materiale. Vreau să zic că eu nu o să vreau niciodată în viața mea să zic eu sau să arăt eu că am bani. Eu am venit de acolo, de unde nu vreau să arăt asta niciodată. Vreau să rămân modest.

Și urmează să-mi cumpăr un apartament, care urmează să fie lucrul pe care am dat cei mai mulți bani pe care i-am dat deodată. O să-l cumpăr la mine în oraș, ca să am plăcerea că am și eu un apartament la mine, dar o să stau în București, aici e treaba mea.", a declarat Gheboasă în emisiunea "Detectorul de minciuni" 

Când se lansează Kanal D2? Programul noii televiziuni. Anunț oficial

În ciuda succesului său, trapper-ul vrea să rămână o persoană modestă și nu vrea să uite de unde a plecat.

Citește și: Ce ilegalități a făcut Gheboasa? Artistul a făcut dezvăluiri fără perdea despre trecutul lui: ”S-a ajuns la poliție”