Ce a făcut Alex Velea după ce a fost trădat de persoanele importante din viața lui? Și-a făcut curaj și a recunoscut: „Mă consum, mă întreb de ce...”

,
Alex Velea, dezvăluiri despre momentele în care a fost trădat
Alex Velea, dezvăluiri despre momentele în care a fost trădat[Sursa foto: Instagram]

În ultima perioadă, Alex Velea a fost atacat de mai multe persoane cu care a colaborat în trecut, iar conflictele se pare că nu au fost ușor de suportat. Ce a dezvăluit artistul?


In articol:

După fiecare atac venit din partea persoanelor apropiate, Alex Velea nu s-a declarat afectat, ci din contră, a preferat să trateze totul cu zâmbetul pe buze. În realitate, se pare că toate aceste dezamăgiri și-au pus amprenta asupra lui, mai ales că au venit din partea unor persoane dragi.

Ce a mărturisit artistul despre aceste episoade mai puțin plăcute din viața lui?

Ce a făcut Alex Velea pentru a trece mai ușor peste dezamăgiri?

Alex Velea a dezvăluit că de fiecare dată când a fost trădat de cei din jur s-a consumat enorm și și-a pus o mulțime de întrebări, încercând să găsească un vinovat pentru cele întâmplate. Invitat în platoul emisiunii Teo Show, artistul a mărturisit că a analizat situația pentru a vedea dacă vina îi aparține, însă nu a reușit să găsească o explicație pentru conflictele apăruteArtistul a precizat că experiențele mai puțin plăcute din trecut nu l-au făcut să renunțe la proiectele cu tinerii aflați la început de drum, ci l-au motivat și mai mult să meargă în continuare pe același drum.

Alex Velea, unul dintre cei mai apreciați artiști din România
Alex Velea, unul dintre cei mai apreciați artiști din România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Antonia a dat cărțile pe față! Care este mărul discordiei în scandalul dintre iubita lui Velea cu Mario Fresh și Lino Golden. Artista nu vrea să mai audă de cei doi: "Nu mai există pentru noi"

Alex Velea este recunoscător pentru familia sa și pentru toate lucrurile bune care i s-au întâmplat de-a lungul timpului, artistul fiind convins că faptele bune sunt mereu răsplătite. 

„Mă consum, mă întreb de ce mi s-a întâmplat iar, că probabil nu e prima dată, mă întreb oare unde am greșit și dacă așa se răspunde lucrurilor pe care le ofer.  Dar facerea de bine… Nu sunt sfânt, e posibil să greșesc și eu… Dacă ești prea bun, ești luat de prost și probabil că oamenii consideră bunătatea o slăbiciune. Dar la final consider că asta am eu de dat în Univers, mi se pare că mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în viața mea, familia, nevasta mea, copiii mei, părinții pe care mi i-a dat Dumnezeu, cariera pe care mi-am dorit-o foarte mult, faptul că fac exact ceea ce mi-am dorit când eram copil.

Consider că fac bine ceea ce fac, bucur oamenii și ăsta e Alex Velea. E tardiv (n.r să renunțe să îi mai ajute pe cei aflați la început de drum), pentru că noi am luat deja proiecte pe care le-am demarat și acum suntem în plin proces, n-am cum să mai pun stop. Dacă au fost unii eronați, greșiți, nu am cum să bag pe toată lumea în aceeași găleată. Dar sunt puternic și sunt gata să o iau de la început oricând.”, a spus Alex Velea în emisiunea Teo Show, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Ce a pățit Mario Fresh după ce a încheiat colaborarea cu Alex Velea? Detaliul pe care până acum l-a ținut ascuns: „Pur și simplu, de azi pe mâine...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Lino Golden, atac subtil la adresa fostei lui iubite și a lui Alex Velea? Dezvăluirea făcută de artist: „Folosesc împotriva ta tot ce...”

Ciprian Ciucu fuge de Primăria Capitalei: Trebuie să fii inconștient să îți dorești un mandat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mario Fresh renunță la tatuajul făcut pentru Alex Velea? Ce le-a dezvăluit artistul fanilor săi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies