Ce a descoperit o româncă care trăiește în America alături de soțul ei, la un restaurant din oraș: „Nu este ceva obișnuit pentru americani”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 mai 2024, 16:36

Ce a descoperit o româncă care trăiește în America alături de soțul ei, la un restaurant din oraș: „Nu este ceva obișnuit pentru americani”

Sursa: TikTok

O româncă care trăiește în America a rămas uimită când a văzut ce se întâmplă la un restaurant din orășelul în care locuiește.

Andreea, o româncă care trăiește în Germania, a făcut o nouă descoperire la un restaurant din micuțul orășel în care locuiește alături de soțul ei.

Ce a descoperit o româncă care trăiește în America alături de soțul ei, la un restaurant din oraș

Andreea a postat totul pe TikTok, videoclip în care a explicat de ce este atât de surprinsă de ce a aflat, dar și momentul în care merge împreună cu soțul ei la restaurantul respectiv.

Citește și: De ce alege o româncă din Germania să se întoarcă înapoi în țară: „Am ajuns la concluzia că..” Mesajul acesteia a devenit viral

Românca a mărturisit că este impresionată de faptul că la restaurant se servește mâncare și băutură home made, lucruri rar întâlnite în America.

Cei doi au plecat la restaurant și au dat note produselor comandate.

„Hello! Astăzi, în micul nostru orășel, s-a deschis un restaurant nou și ce îmi place cel mai mult la el este că are foarte multe lucruri homemade, făcute în casă. De la limonade la mâncăruri și așa mai departe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu este ceva obișnuit pentru americani să aibă „home made stuff” în restaurante, dar vom merge și le vom încerca.

Uitați și locația. Am început cu cafeaua, care arată bine. El și-a luat scrambled eggs și eu mi-am luat french toast. Al lui a fost un 9/10, iar la mine un 8/10. Limonada asta de cireșe primește 10. Cea mai bună!” a spus Andreea pe contul său de TikTok.

@andreea.garmany New restaurant in town 😆🥰 #america #texas #romaniangirl #fypシ゚viral #blessed #newrestaurant #experience #marriedlife ♬ Beautiful Nature- Steven Solveig

Andreea Garmany, uimită de ingredientele din mâncarea americanilor

Românca a rămas uimită de alimentația locuitorilor din SUA și a decis să împărtășească online ceea ce a observat în privința produselor din magazinele americane. Andreea Garmany a descoperit că alimentele consumate de americani sunt extrem de nesănătoase, deoarece conțin numeroase ingrediente nocive.

„Sunt căsătorită în America de aproximativ 8 luni cu un american autentic și aș vrea să împărtășesc câteva lucruri pentru care susțin că România încă este foarte bine, din punct de vedere alimentar și din alte puncte de vedere.

În primul rând, alimentația. În România, încă mai găsești etichete curate, cu ingrediente care nu dăunează corpului”, a

spus tânăra româncă, într-un clip postat pe TikTok.

@andreea.garmany My Romania ❤️ #fypシ゚viral #texas #romaniangirl #blessed #Romania ♬ Sonda-me- Redenção

 


În Gala de duminică, 16 iunie, în momentul în care a fost descalificat, Cosmin a susținut că nu are nicio legătură cu informațiile apărute pe internet din „Casa iubirii” și că, în mod sigur, cineva a fabricat probele primite de echipa emisiunii.