O româncă din Italia a fost găsită într-o râpă adâncă de 30 de metri, după o ceartă cu fiica sa. Femeia voia să-și pună capăt zilelor

Autor: Laura Macovei

O româncă din Italia a fost găsită într-o râpă adâncă de 30 de metri, după o ceartă cu fiica sa. Femeia voia să-și pună capăt zilelor

Sursa: Pixabay

O româncă în vârstă de 63 de ani, rezidentă în localitatea italiană Sezze din regiunea Lazio, a fost salvată după ce a căzut într-o râpă adâncă de 30 de metri.

Incidentul a avut loc în seara zilei de miercuri, 22 mai, când, în urma unei dispute cu fiica sa de 42 de ani, femeia a părăsit locuința cu intenția de a-și pune capăt zilelor.

Româncă salvată în ultima clipă dintr-o râpă de 30 de metri

Fiica femeii, realizând absența acesteia, a alertat imediat autoritățile. Echipele de căutare, formate din carabinieri, pompierii din Latina și voluntari ai Protecției Civile din Sezze, s-au mobilizat rapid pentru a o găsi.

După câteva ore de căutări intense, femeia a fost descoperită în apropierea Amfiteatrului, într-o râpă de circa 30 de metri adâncime.

Citește și: Scenariul prin care Mario Iorgulescu ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani de închisoare: Judecătorii au decis amânarea procesului

Femeia, aflată într-o stare de confuzie, a fost transportată de urgență la Spitalul „Santa Maria Goretti” din Latina cu o ambulanță.

Deși starea ei este stabilă, rămâne sub observație medicală pentru a i se evalua starea de sănătate fizică și psihică.

Femeia s-ar fi certat cu fiica sa și a vrut să-și pună capăt zilelor.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce a transmis primarul orașului

Datorită acțiunii prompte a echipelor de salvare, viața femeii a fost salvată, iar acum ea primește îngrijirile necesare pentru a-și reveni complet.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un român din Italia! Bărbatul de 30 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un camion

Primarul orașului a transmis un mesaj în acest context:

„Felicit voluntarii de la Protecția Civilă Città di Sezze, pompierii, carabinierii, voluntarii care, în această seară, în ciuda dificultăților obiective au reușit să găsească femeia dispărută în zona Amfiteatrului.

La fața locului, am văzut cum, în foarte scurt timp, mulți voluntari au venit să ajute la căutări.

Pentru un moment, ne-am temut că s-a întâmplat ce era mai rău, dar munca de echipă și determinarea puternică au salvat viața unei femei. Mulțumesc în numele orașului Sezze,” a transmis primarul din Sezze, Lidano Lucidi, potrivit Latinatu.