Caz ȘOCANT în Italia! O femeie a primit, din greșeală, 6 doze de vaccin Pfizer!

,
vaccin pfizer
O tanara de 23 de ani din Italia a fost vaccinata cu 6 doze de vaccin Pfizer

O tânără din Italia a fost vaccinată accidental cu 6 doze de vaccin Pfizer administrate deodată, în locul uneia singure.


In articol:

O tânără de 23 de ani din Italia se află sub observație medicală, după ce a fost vaccinată cu 6 doze de ser Pfizer. Medicii o țin sub supraveghere pentru detectarea eventualelor probleme, între timp i se administrează și un tratament preventiv.

O femeie din Italia, vaccinată accidental cu 6 doze de ser Pfizer

Tânăra din Italia este ținută sub observație într-un spital din peninsulă, după ce a primit din greșeală 6 doze de vaccin Pfizer, informează luni  RTE. Femeia este de origine din Toscana și se afla în stare bună la doar o zi după incidentul șocant.

Aceasta a pimit lichide și paracetamol pentru a combate posibilele efecte adverse ale injecției.

O asistentă a injectat-o pe femeie în braț, din greșeală, cu întreaga fiolă, echivalentul a șase doze, în loc de una singură.

Potrivit studiilor anterioare pentru testarea supradozelor vaccinului Pfizer, există date doar pentru patru doze, a conform agenției de știri AGI.

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Italia a fost anunțată de producere incidentului. 

Supradozaje ale vaccinului Pfizer au fost raportate anterior în incidente care au avut loc în Statele Unite, Australia, Germania și Israel, potrivit RTE.

Citeste si: De ce ar putea fi necesară o a treia doză de vaccin anti-Covid-19? Medicul Radu Țincu a dezvăluit principalele motive: „Această a treia doză va...”

Cine este tânăra victimă a acestui accident medical

Conform presei internaționale, acest scenariu, de administrare a şase doze de vaccin anti-COVID nu a fost studiat până acum și nu se cunosc posibilele efecte asupra organismului uman.

Incidentul a avut loc duminică la spitalul Noa din Massa, potrivit  Rai News. Victima malpraxisului este o studentă la psihologie clinică care a obținut o programare pentru prima doză, întrucât se încadrează în categoria „personal de sănătate”.

Citeste si: Boala cu care se confruntă o mulțime de români în timpul pandemiei de coronavirus. Medicii avertizează: „Se manifestă prin pete roşii, aspre, însoţite de...”

Ea s-a aflat sub observație în spital și a fost apoi externată.

Familia fetei a depus o plângere către echipa mobilă de vaccinare și documentele au fost transferate la Procuratura italiană.

Citeste si: Angajații la stat care au refuzat vaccinarea, concediați pe loc! Unde s-a luat măsura?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anunțul momentului pentru românii vaccinați! Cine va avea nevoie de o a treia doză de vaccin?

Ciolacu nu vrea o altă variantă decât cea a alegerilor anticipate: Iohannis nu trebuia să formeze un guvern din pierzători

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

De ce ar putea fi necesară o a treia doză de vaccin anti-Covid-19? Medicul Radu Țincu a dezvăluit principalele motive: „Această a treia doză va...”

Relaxarea restricțiilor a început deja în Europa! Ce țări sunt cu un pas mai aproape de normalitate?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies