Câteva magazine din România au început să impună o limită de cumpărare la alimentele de bază pentru a evita achiziții făcute de teama unei crize alimentare

,
Magazin

Câteva magazine din România au început să impună o limită de cumpărare la alimentele de bază pentru a evita achiziții făcute de teama unei crize alimentare

[Sursa foto: PixaBay]

Mai multe magazine din Timiș au impus o limită de achiziție a unor produse de bază pentru a evita posibilitatea cumpărăturilor făcute de teama unei crize alimentare.


In articol:

În județul Timiș, mai multe magazine au limitat cumpărarea unor alimente de bază pentru a determina oamenii să nu exagereze cu cumpărăturile de teama unei crize alimentare.

Câteva magazine din România au impus limite în ceea ce privește cantitatea de ulei și de zahăr care poate fi cumpărată

Pe ușa intrării unui supermarket din Deta a fost pus un afiș prin care clienții sunt informați că alimentele de bază, uleiul şi zahărul, pot fi cumpărate în cantități de maxim șase litri și cinci kilogame de persoană. 

Magazin

Cantitățile maxime de ulei și zahăr care pot fi cumpărate sunt de șase litri și cinci kilograme/persoană

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Raed Arafat a făcut o atenționare pentru oamenii care solicită și emit certificate verzi falsificate. Aceștia riscă pușcăria: „Este o infracțiune foarte serioasă”

„Din dorința de a asigura produse de bază tuturor clienților noștri, limităm achiziția acestui produs la șase litri pe fiecare bon fiscal”, spune afișul postat de conducerea respectivului supermarket, alături de o fotografie cu o sticlă de ulei.

Citeste si: Decizia prezentării certificatului verde la intrarea în sediile Parlamentului European este suspendată temporar. Iată ce persoane sunt scutite de la această măsură

Totodată, este impusă și o limită de kilograme de zahăr care pot fi cumpărate. Într-un afiș pus tot în magazin, se anunță că se pot achiziționa maxim cinci kilograme de zahăr/persoană.

Starea de alertă, prelungită în România cu 30 de zile

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a propus prelungirea stării de alertă începând cu 10 octombrie, pentru încă 30 de zile, iar Guvernul a adoptat, într-o ședință, Hotărârea pentru prelungirea stării de alertă care ăși pierde valabilitatea în câteva zile.

Citeste si: Raed Arafat spune adevărul despre zvonurile care spun că poartă un pistol la brâu. Șeful DSU nu deține permis de port armă

În situația dată, Guvernul Cîţu se întrunește pentru a prelungi din nou starea de alertă, pe baza documentelor Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Când e Black Friday în România? Iată când pică Vinerea neagră în 2021, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Urmează zile de foc în Capitală - Prefectul Toni Greblă cere măsuri înainte de canicula și furtunile anunțate

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum să nu iei țeapă de Black Friday 2021. O nouă lege le pune bețe în roate comercianților care fac ''reduceri false''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies