Cât plătește chirie George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, pe apartamentul în care stă. Motivul pentru care scoate din buzunar atâția bani

,
Cat scoate din buzunar George Burcea pentru chirie

Cat plateste iubitul Vivianei Sposub chiria pentru apartamentul in care locuieste

[Sursa foto: Instagram]

George Burcea s-a mutat într-un apartament destul de spațios și costisitor și totul cu un scop.


In articol:

Iubitul Vivianei Sposub și tată a doua fetițe superbe pe care le are împreună cu fosta sotie, Andreea Balan, face tot ce îi stă în putință că micuțele să se simtă în largul lor atunci când vine la el acasă.

Și pentru asta, vrea să le asigure toate condițiile cu care au fost obișnuite de la naștere și să nu le lipsească nimic. Mai mult, de când a obținut acordul fostei soții ca cele mici să își petreacă weekend-ul împreună cu tatăl lor, George Burcea face tot posibiliul ca totul să fie perfect. Și mai mult, au existat câteva condiții clare ca actorul să îndeplinească ca Ella și Clara să vina să stea cu tatăl lor din partea asistenței sociale care au transmis mai departe magistraților că micuțele au condițiile necesare pentru a putea locui la tatăl lor ori de cate ori le este permis să vina.

Citeste si: Cum se înțelege Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities cu fetițele lui George Burcea. Dovada clară arătată de actor

George Burcea scoate bani grei pe luna pentru comfortul fetitelor sale

George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, adevarul despre relatia ei cu fetitele

Cum se inteleg fetitele lui George Burcea cu iubita lui, Viviana Sposub

[Sursa foto: Captura Instagram]

Judecătorii și-au dat acordul pentru că Ella și Clara să vina să petreacă weekendul la tatăl lor ceea ce s-a și întâmplat, iar actorul s-a bucurat din plin de compania celor doua micuțe pentru care ar face mereu orice. Astfel, tatăl lor scoate din buzunar conform playtech.ro suma de 550 de euro lunar pe chirie, însă nu regreta nicioun ban dat având în vedere că totul este pentru fetițele sale.

George Burcea a povestit în cadrul emisiunii online "În Oglinda" faptul că atât copilăria cât și tinerețea i-au fost marcate de numeroase evenimente familiale care i-au produs suferință și i-au lașat urme adânci din punct de vedere psihologic.

George Burcea

George Burcea a povestit prin ce clipe cumplite a fost nevoit să treacă în copilărie.

[Sursa foto: Captură YouTube]

George Burcea, copilarie de cosmar

Citeste si: George Burcea, copilărie de coșmar. Prin ce greutăți a trecut actorul? "Tata și-a omorât amanta!"

"Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus „Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici.

Tremuram, și în buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu. Și după vreo 5 minute iese frate-miu și vine spre mine somnoros, se freca la ochi și spune „Da, salut, ce vrei?’.

Mă uit la el si zic „Burcea Cristian? Eu sunt George Burcea, sunt fratele tău’. A leșinat, a leșinat instant. Apoi am intrat în curte, am mers în casă, a venit și mătușa mea. M-au dus într-o cameră unde toată lumea a sărit pe mine și au început să strige la tata și la sora mea, că era cu toții acasă.

A intrat tata și când m-a văzut a zis „Băiatul meu!’ și a leșinat. A intrat soră-mea după 30 de secunde și a zis „Fratele meu!’ și a leșinat peste tata. Și eu eram pe pat, înconjurat de vreo șapte oameni, cu frate-miu care mă strângea de mână de mă învinețise, eu uitând-mă la ei unul peste celălalt leșinați.”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

George Burcea, copilărie de coșmar. Prin ce greutăți a trecut actorul? "Tata și-a omorât amanta!"

În timp ce liderii G7 vorbesc despre plafonare, prețul petrolului a mai crescut cu 2%

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

George este noul concurent din ”Casa Iubirii”. Cu ce intenții a intrat tânărul în casa și ce așteptări are

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies