Cât de frumoasă este mama lui Marilu Dobrescu! Cele două seamănă ca două picături de apă

Author: Laura Macovei
Actualizat: 24 apr 2024, 09:13

Cât de frumoasă este mama lui Marilu Dobrescu! Cele două seamănă ca două picături de apă

Sursa: Carmen Florina Instagram

Marilu Dobrescu este una din cele mai apreciate creatoare de conținut, iar cea care este cea mai mândră este, cu siguranță, mama ei. Cele două seamănă perfect!

Marilu Dobrescu este una dintre cele mai cunoscute influencerițe și, totodată, una dintre cele mai nonconformiste personalități feminine din online-ul românesc.

Cum arată mama lui Marilu Dobrescu

Marilu este de asemenea apreciată pentru frumusețea ei naturală și stilul său nonconformist. Să îi semene oare celei care i-a dat viață? Nu știm asta cu certitudine, însă știm de unde a moștenit frumusețea. Marilu și mama ei seamănă ca două picături de apă.

Mai mult decât atât, cele două par surori.

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Carmen Florina este alături de fiica ei în această perioadă dificilă și tristă prin care trece, după despărțirea de Iustin.

Care a fost motivul separării dintre Marilu Dobrescu și Iustin

Deși toți vedeau relația dintre cei doi invincibilă, se pare că și un luptător poate pierde în ring.

Marilu s-a chinuit mulți ani la rând să rămână însărcinată, deoarece pe cale naturală, acest lucru nu a fost posibil.

Printre sutele de tratamente și injecții, iubirea dintre cei doi a secat, lăsând în urmă doar amintiri.

Citește și: Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”

Marilu și Iustin au dat vestea într-un clip de pe YouTube, intitulat „Procedura Secretă”. Aici au dezvăluit și motivul pentru care au decis să încheie relația construită timp de 4 ani.

„Am început, realmente, să am psihoze, simțeam o depersonificare, luam mai multe pastile, în fiecare zi, combinate și pur și simplu ajunsesem să nu mai înțeleg, să nu mai pot să ies din casă, să am anxietate, nu mai înțelegeam cine mișcă mâinile mele. Mi-am pierdut toate speranțele, aproape că nu mai vreau copii, nici măcar nu mai vreau să mă gândesc la copii.

Poate nu-s făcută pentru asta, poate n-ar fi trebuit să încerc niciodată.(...)” a dezvăluit Marilu Dobrescu.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!