Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi

Author: Diana Bostan

Iustin a vorbit despre despărțirea de Marilu

Sursa: Instagram: Iustin Petrescu

Vestea că Iustin și Marilu s-au despărțit a căzut ca un trăsnet pentru fanii lor. Cei doi influenceri au făcut totul public printr-un videoclip emoționant, video în care au vorbit și despre ”procedura secretă”. Iată ce a dezvăluit Iustin la câteva zile de la tristul anunț!

Marilu Dobrescu a dezvăluit faptul că nu poate să rămână însărcinată, motiv pentru care a urmat un tratament cu imunosurpresoare. Acesta a presupus ca roșcata să facă numeroase injecții la nivelul abdomenului, însă, din cauza lor, a început să se simtă din ce în ce mai rău. Acesta a fost și motivul care i-a făcut pe ea și pe Iustin Petrescu să se despartă. La câteva zile de la anunț, Iustin a dezvăluit cum l-a afectat despărțirea, dar și care a fost momentul în care au pus, de fapt, punct relației.

Iustin a dezvăluit când s-a încheiat relația cu Marilu

Deși păreau cuplul perfect, Iustin și Marilu au surprins pe toată lumea cu despărțirea lor. După ce au apărut mai multe comentarii răutăcioase la adresa fostei sale iubite, Iustin a luat decizia de a clarifica unele lucruri în ceea ce privește momentul despărțirii.

Mulți dintre urmăritorii celor doi au blamat-o pe Marilu pentru atitudinea pe care a avut-o față de Iustin în timpul videoclipului postat pe contul de YouTube.

Aceștia au susținut faptul că tânăra părea rece și detașată, în timp ce Iustin părea extrem de afectat.

Citește și: Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”

Iustin a dezvăluit faptul că cei doi s-au despărțit cu câteva săptămâni înainte ca videoclipul să apară pe YouTube. Acesta a subliniat că ceea ce contează sunt amintirile și lecțiile frumoase, iar lumea nu ar trebui să arunce cu comentarii răutăcioase în fosta lui iubită.

„Știți la ce mă gândesc, lumea crede că noi ne-am despărțit când am filmat video ăla. Nu, noi ne-am despărțit înainte cu câteva săptămâni, dar nu asta este important. Vă dați seama că important este că tot ce lăsăm în urmă, lecțiile frumoase, toate lucrurile care ne-au făcut pe noi săi fim noi. Este fascinant cum lumea caută sânge, între noi nu trebuie să existe sânge, când există atâtea lucruri lăsate în urmă frumos.

Și lucruri frumoase, asta zic. Nu vă mai concentrați pe hate, concentrați-vă pe lucrurile frumoase.”, a spus Iustin Petrescu, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum se simte Iustin după despărțirea de Marilu

Deși acum se simte mai bine, Iustin a recunoscut faptul că pentru o bună perioadă de timp nu s-a putut ridica din pat.

Cât despre răutățile din mediul online, Iustin le-a cerut internauților să nu o mai critice pe Marilu, aceasta fiind mai sensibilă.

„De bine de rău...psihic sunt ok, nu sunt într-o zonă periculoasă să zic. Sunt într-o zonă adâncă, dar în siguranță. Voiam să spun că dacă aveți hate, dați-l încoace, nu-l dați la Marilu, pot să duc”, a mai spus Iustin, în secțiunea InstaStory.

Citește și: Prima reacție a Carminei, fiica lui Liviu Vârciu, după despărțirea de Iustin Chiroiu: ,,E gata, capitolul încheiat”. Care sunt motivele ce au dus la despărțirea de celebrul tiktoker

Iustin a menționat că în ultimele zile a avut momente în care nu a putut să se ridice din pat, având un episod de anxietate intensă. Totuși, a afirmat că a făcut progrese în gestionarea aspectelor psihologice și că a făcut mult sport pentru a-și îmbunătăți starea fizică. 

„În toate zilele astea am avut momente în care n-am putut să mă ridic din pat. Intervenția secretă a fost momentul de anxietate maximă, unde am avut cel mai ciudat atac de panică sau de anxietate, de nu am reușit să mă mișc din pat o zi întreagă. Dar am făcut niște pași spre a rezolva psihic. Dar și fizicul, am făcut foarte mult sport, sportul ajută foarte mult, te ajută să-ți reglezi chimicalele din corp și din cap”, a mai dezvăluit Iustin, pe Instagram.

Iustin a menționat că s-a apucat de caligrafie japoneză, afirmând că aceasta l-a ajutat să se concentreze pe ceva nou. De asemenea, Iustin a mărturisit faptul că a încercat să se dedice muzicii, compunând o piesă nouă.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!