Vali Vijelie și soția sa s-au despărțit! Cum a reacționat Carmen Rusu, după ce a aflat că ar fi fost înșelată: „Nu sunt eu în acele imagini”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 22 apr 2024, 16:54

Vali Vijelie și soția sa s-au despărțit! Cum a reacționat Carmen Rusu, după ce a aflat că ar fi fost înșelată: „Nu sunt eu în acele imagini”

Sursa: facebook Vali Vijelie

Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică lăutărească din România, face dezvăluiri inedite la „În Oglindă”, cu Mihai Ghiță. Artistul vorbește despre copilăria sa, dar și despre piesa care a devenit un hit la vremea lansării ei.

Bombă în showbiz. După ce Vali Vijelie a fost surprins în compania unei alte femei, soția sa, Carmen Rusu, a decis să vorbească despre situație.

Imaginile compromițătoare au fost publicate recent pe site-ul cancan.ro, unde artistul a fost surprins într-o postură tandră cu o altă doamnă, situație care a pus capăt oficial lanțului lor de iubire.

Vali Vijelie și Carmen Rusu s-au despărțit

Carmen a fost rezervată în a oferi detalii despre starea căsniciei lor. De fapt, ea a dorit ca Vali să ofere toate informațiile, deoarece el apare în imagini. Ea a subliniat că, deși nu intenționează să divorțeze, relația lor a suferit o schimbare majoră.

Cu toate acestea, ea a explicat că alege să rămână sub același acoperiș din motive financiare și pentru binele copiilor lor. Dragostea pe care o aveau anterior pare să fi dispărut complet, iar acum relația lor este una formală, concentrată pe asigurarea unui mediu stabil pentru familia lor.

Citește și: Cât de generos este Vali Vijelie cu copiii lui. Are o singură condiție: „Poate astăzi pot să-ți fac plăcerea, mâine nu mai pot. Tu trebuie să mergi la muncă”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Ce declarație să spun, să dau eu? Nu eu sunt în acele imagini. Vi-l dau pe soțul meu”, a spus aceasta pentru FANATIK.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața.

Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni.

Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a mai spus Carmen Rusu pentru FANATIK.

Vali Vijelie spune că totul este „fake”

De cealaltă parte, Vali Vijelie a preluat conversația și a mărturisit că nimic nu este adevărat: „Totul este fake”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!