„Cât de eșuați suntem ca țară?” Oana Roman, reacție nervoasă în mediul online după ultima decizie a guvernanților. Ce a scos-o din minți pe vedetă

Author: Diana Bostan

Oana Roman a răbufnit în mediul online

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman a răbufnit în mediul online. Vedeta este nemulțumită de faptul că Guvernul României nu are bani să trimită sportivii la Jocurile Olimpice de vară de la Paris, făcând apel la sprijinul populației.

Într-un video postat în secțiunea InstaStory, Oana Roman a vorbit despre decizia guvernanților de a pune la bătaie, prin Loteria Română, o strângere de fonduri necesare finanțării participării României la Jocurile Olimpice de vară- Paris 2024. Iată cum a reacționat vedeta în mediul online!

Oana Roman a răbufnit în mediul online

Fiind mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în țară și nu numai, Oana Roman a avut un șoc în momentul în care a citit un articol legat de participarea sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Paris.

Potrivit acestuia, statul român nu ar deține resursele necesare pentru a trimite sportivii la Olimpiadă, făcând apel la o strângere de fonduri prin Loteria Română.

Citește și: Cu cine s-a întâlnit Oana Roman la Paris: ,,Mă urmărește pe Instagram”. Vedeta a postat mai multe fotografii inedite din vacanța din Franța

Vedeta și-a pus toate speranțele în sportul românesc, iar acum are parte de o nouă dezamăgire.

Oana Roman este de părere că lucrurile merg din ce în ce mai rău în țară și nimeni nu face nimic pentru a stopa acest lucru.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Voiam să vă vorbesc despre această știre pe care am văzut-o astăzi și care efectiv m-a șocat. Eu credeam că mai rău nu se poate, dar întotdeauna se poate mai rău în România.

După cum observați, statul român nu are bani destui ca să trimită sportivii olimpici la Olimpiadă. Voi vă imaginați cât de jos am ajuns? Cât de eșuați suntem ca țară? Că nu suntem în stare să avem bani ca să trimitem sportivii olimpici la Olimpiadă. Vă dați seama că ăștia au făcut un fel de colectă publică cu Loteria Națională ca să strângă 300.000 de euro. Deci statul român nu dispune de 300.000
de euro pentru sportivii olimpici”
, a spus Oana Roman, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Oana Roman se mândrește cu sportivii români

Oana Roman a exprimat mândrie față de realizările sportivilor români și a subliniat importanța sprijinului adecvat din partea statului pentru aceștia. Ea a evidențiat că sportivii români depun eforturi uriașe și obțin rezultate remarcabile la nivel internațional, reprezentând cu cinste țara.

Citește și: Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela

Vedeta și-a exprimat nemulțumirea față de nivelul de sprijin oferit de statul român, considerând că acesta ar trebui să fie mai implicat în susținerea și promovarea sportului de performanță în România.

Aveam și noi un lucru în țara asta cu care ne mândream, sportivii.

Vă bateți joc și de ei, că în rest ați distrus tot. Mai aveam o șansă cu sportivii, că am avut sportivi slavă Domnului. E singurul lucru cu care ne mândrim. Pe Brâncuși l-am pierdut, pe alții i-am pierdut. Ne mândrim și noi cu Nadia, cu Ana-Maria Brânză, cu gimnastele toate, cu David Popovici. Păi nu aveți bani să-i trimiteți la Olimpiadă? Voi vă dați seama în ce hal ați ajuns, că ați distrus tot. Și nu are nimeni tupeu să spună chestia asta.”, a mai spus Oana Roman, pe InstaStory.