„Mi-au scris că sunt urâtă și urâțenie” Ce jigniri primește Oana Roman în mediul online! De necrezut cum le-a răspuns aceasta

Author: Laura Macovei
Actualizat: 17 apr 2024, 13:11

„Mi-au scris că sunt urâtă și urâțenie” Ce jigniri primește Oana Roman în mediul online! De necrezut cum le-a răspuns aceasta

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman postează constant în mediul online, însă nu este lipsită de jigniri la adresa fizicului sau a modului în care alege să se îmbrace. Cum răspunde vedeta comentariilor?

Oana Roman are peste 250.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram, vedeta postând constant pentru fanii săi.

Deși de multe ori a primit comentarii răutăcioase, Oana Roman a continuat să posteze pentru cei care o apreciază cu adevărat.

Ce jigniri primește Oana Roman în mediul online, dar și cum răspunde acestora

Recent, Oana Roman a postat mai multe fotografii, iar haterii au jignit-o în mesaje private.

Cu toate acestea, vedeta alege să nu acorde importanță, ba chiar spune că e amuzată de astfel de comentarii.

„Din mesajele primite azi: vreo 2 mi-au scris că sunt urâtă și urâțenie, o femeie mi-a scris că rochia verde de in este oribilă, pentru că este șifonată și ea n-ar umbla cu așa ceva, pentru că lucrează la bancă, deși e clar că nu era o rochie office.

Altu mi-a scris: lasă-ne odată. Alte doamne m-au tras la răspundere că de ce n-am invitat anumite persoane la ziua mea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Se trezesc să-mi dea mie lecții despre cum trebuie să-mi trăiesc doliul” Oana Roman a răbufnit pe rețelele sociale! Ce explicații are vedeta pentru perioada prin care trece

E mare fun cu mesajele. Eu mă amuz tare, să știți,” a scris Oana Roman într-un mesaj de pe InstaStory.

Cum și-a petrecut Oana Roman ziua de naștere

Oana Roman a împlinit sâmbătă, 13 aprilie, vârsta de 48 de ani. Vedeta a fost înconjurată de oamenii dragi într-o frumoasă locație, plină de verdeață.

Citește și: Gestul făcut de Oana Roman pentru tatăl lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai. Ce le-a cerut vedeta urmăritorilor cu ocazia aniversării sale: „Sunt profund revoltată”

„Din arhiva mea, poze inedite, petreceri de ziua mea de-a lungul timpului. Din ultimii 10 ani. Aș avea mai multe, dar Instagram nu mă lasă să pun decât 10 poze. Recunoașteți cu siguranță personajele. Mama pe care mereu o serbam și pe ea de ziua mea, ziua ei fiind la câteva zile după a mea,” a scris Oana pe Instagram.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!