Cât costă o noapte de cazare în Vama Veche de 1 Mai: Prețurile în Vamă pornesc de la 696 de lei

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 25 apr 2024, 10:58
Vama Veche Foto(4)

Cât costă o noapte de cazare în Vama Veche de 1 Mai

Sursa: pinterest.com

Românii se vor bucura de 6 zile libere în perioada 1 – 6 mai, iar mulți dintre acești au ales să își petreacă timpul în Vama Veche. Cât costă o noapte de cazare în Vamă?

Se apropie mult așteptata minivacanță de 1 Mai și de Paște, iar multe persoane își îndreaptă pașii către litoralul românesc. Indiferent de vârstă, foarte mulți aleg să se cazeze în Vama Veche, locul unde petrecerile țin până la răsărit. Iată cât costă o noapte de cazare pentru doi adulți de 1 Mai 2024:

Cât costă o noapte de cazare în Vama Veche de 1 Mai 2024:

Românii vor avea parte de o minivacanță de 6 zile în perioada 1 Mai – 6 mai 2024. Deoarece 1 și 3 mai sunt declarate zilele libere de la stat, iar pe data de 6 mai este Paștele ortodox, Guvernul României a decis să facă o punte între sărbători astfel că, bugetarii și nu numai, vor avea timp de relaxare și distracție. Majoritatea au optat pentru stațiunile de la malul mării, în special tinerii care au luat cu asalt stațiunile Costinești și Vama Veche.

Din cauza cererilor ridicate, cazările din Vama Veche sunt ocupate în proporție de 90%. Astfel că, cine mai are noroc mai poate găsi câteva cazări libere.

Potrivit travelminit.ro, cea mai ieftină cazare, pentru doi adulți, pentru două nopți, pornește de la 696 de lei la un hostel în bazar. De menționat este faptul că, pentru această perioadă, proprietarii nu cazarea pentru mai puțin de două nopți.

Aici, turiștii au parte de 18 camere mobilate, iar cei care doresc își pot lua și animalele de companie contra cost. Unele camere sunt echipate cu aer condiționat, conexiune la internet prin WiFi.

Cea mai scumpă cazare de aici este 1170 de lei, la un hotel de 1 stea, iar camera nu poate fi închiriată mai puțin de două nopți, pentru doi adulți.

Turiștii au parte de conexiune la internet prin WiFi, aer condiționat și camere mobilate modern cu priveliște către mare.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în minivacanța de 1 Mai în Balcic: Prețurile în stațiunea Bulgărească preferată de români pornesc de la 153 de lei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum te poți distra în Vama Veche?

Vama Veche nu este doar o destinație de vară, este un loc de reîntoarcere, de (re)descoperire și de eliberare a spiritului. Este o stațiune care îți permite să te bucuri de fericirea simplă a vieții, de dansul pe plajă și de savoarea unei cafele pe nisip, sub soarele strălucitor și briza mării. Este un loc unde muzica răsună în aer liber, iar libertatea și nebunia sunt la ele acasă.

Dacă te afli în căutarea unei experiențe autentice și a unei distracții fără limite, Vama Veche este locul potrivit pentru tine. Indiferent de tipul de cazare pe care îl alegi, fie că este vorba despre un cort pe plajă sau un hotel modern, atmosfera magică a acestui loc te va captiva în mod inevitabil.

În Vama Veche, există o mulțime de lucruri interesante pe care le poți face pentru a te bucura la maxim de experiență. Iată câteva sugestii care nu ar trebui să lipsească din lista ta de activități:

Dans pe Plajă la Răsărit: Nimic nu se compară cu senzația de a dansa pe plajă la răsărit, cu picioarele în nisip și cu prietenii alături. Atmosfera este încărcată de energie pozitivă și de spiritul de libertate care caracterizează Vama Veche.

Plimbare pe Malul Mării: După un răsărit de neuitat, poți continua experiența de conectare cu natura printr-o plimbare relaxantă pe malul mării. Aici vei găsi cărări neumblate care te vor ghida într-o călătorie unică de-a lungul apei.

Trecere în Bulgaria la Durankulak: Dacă ești în căutarea unei aventuri mai îndepărtate, poți trece granița în Bulgaria și vizita pitorescul oraș Durankulak. Aici poți admira Marea Neagră și din altă perspectivă, oferindu-ți astfel o experiență completă a regiunii.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare de Paștele Ortodox 2024 în Maramureș și Bucovina: Prețurile pornesc de la 109 lei

Adoptă Stilul Hippie: În Vama Veche, fiecare zi este o oportunitate de a adopta un stil de viață liber și lipsit de prejudecăți. Ia o pauză de la cotidian și îmbracă-te ca un hippie, îmbrățișând spiritul liber și bucurându-te de tot ce acest loc minunat are de oferit.

Indiferent de preferințele tale, Vama Veche este locul unde libertatea și distracția se întâlnesc pentru a crea amintiri de neuitat. Așadar, pregătește-te să te pierzi în farmecul acestui loc și să te bucuri din plin de tot ceea ce are de oferit!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!