Casa "Puterea dragostei", devastată din nou! Ce a declanșat dezastrul

,

Casa "Puterea dragostei" a fost din nou devastată. Totul a plecat de la dorința concurenților de a transforma platoul într-un adevărat catwalk.


In articol:

Decorul a fost afectat, cu toate că s-au distrat de minune concurenții și, mai ales, concurentele.

Jador și Mocanu și-au administrat, din nou, pedepse unul altuia, primul fiind nevoit să urmărească imagini cu Simina, în timp ce câștigătorul "Puterea dragostei" a fost nevoit să vadă pe ecran imagini cu el și Roxana.

"Nu tre' să stingi televizorul, poți să pleci de-aici", i-a spus Roxana lui Mocanu. "Dacă face așa, înseamnă că-i pasă", a spus Jador.

Casa "Puterea dragostei", devastată din nou! Ce a declanșat dezastrul

Casa "Puterea dragostei" a mai fost devastată în câteva rânduri. Cel mai recent a fost distrus mobilierul. Primii care au început să folosească mobilierul pentru a se distra au fost băieții.

Totul a plecat de la o jucărie a Marianei. Pe celebra melodie "Gangnam style", băieții au început să petreacă și lucrurile au degenerat.

Fetele s-au luat și ele după ei, iar decorul de la "Puterea dragostei" a fost din nou afectat. Ele au început să arunce cu pernele unele în altele, iar Ricardo, de partea cealaltă, s-a înfășurat în hârtie igienică. Având în vedere că data trecută s-au atacat cu extinctorul, acum a fost ceva mai ok, fiind mai ușor să refacă decorul așa cum era anterior. 

Casa "Puterea dragostei", devastată din nou! Ce a declanșat dezastrul

Casa "Puterea dragostei" a mai fost devastată după ce Jador a atacat-o cu extinctorul pe Ella. Scenele s-au petrecut în afara emisiunii, dar Jador a publicat imaginile video pe vlogul său. 

Fetele și-au pus în gând să se răzbune pe Jador și exact asta au făcut! Din exces de zel însă, Andra a dat prea mult cu extinctorul și a devastat casa "Puterea dragostei". A urmat răzbunarea băieților, care le-au atacat cu toții pe fete. Concurenții au lăsat în urmă un dezastru după atacurile cu extinctorul. 

Citeste si: Reactie INCREDIBILA a lui Ricardo! A topait bucurie cand Manuela i-a dat papucii: ''Sunt liber acum''

Citeste si: Nelson Mondialu tuna si fulgera: NU o vrea deloc pe Bianca. "In paturile mele, in munca si truda mea? Never"

Citeste si: Daniel de la ''Puterea dragostei'' a DESFIINTAT-O pe Raluca Marina: ''Daca ar fi stiut asta si menestrelul, acum erai Plusi de la Salciua''

 

Citește și:

Despărțirea lui Mocanu de Andra, anunțată din nou online! Reacția Andrei

Plușica vrea să revină la "Puterea dragostei"! Ce a spus îndrăgita concurentă despre băieții din casă

Mocanu, prins în offside! Andra se va supăra când va afla! Are legătură cu Roxana!

Nunta MARE la Puterea dragostei! Au spus DA! Fostii concurenti au ajuns in fata starii civile: ''Sot si sotie''

Florentina, mesaj clar dupa ce a fost atacat de fanii Biancai: ''Nu o irosi...''


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies