“Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului

Author: Alina Petre
Actualizat: 03 mar 2023, 12:34

Andreea Mantea

Reality-ul prezentat de Andreea Mantea a inregistrat o cota de piata de 20% in randul publicului Comercial.

Reality show-ul cu si despre dragoste, “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, s-a pozitionat spectaculos în audiențe, fiecare ediție a emisiunii adună în fața micilor ecrane, la Kanal D, sute de mii de fani, care urmăresc parcursul concurenților aflați în căutarea sufletului pereche.

Citește și: Patricia o confruntă pe Nona: ”M-ai provocat” Apropierea dintre șatenă și Patrick a fost doar un joc al seducției. Patricia rupe tăcerea. Aflați deznodământul final vineri, 3 martie, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30

“Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului

Prima parte a editiei de ieri “Casa iubirii”, difuzata in intervalul orar 10:00 – 12:00, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe doua categorii de public. Astfel, prima parte a emisiunii prezentată ieri de Andreea Mantea  a poziționat Kanal D ca lider de piață, atât în ceea ce privește targetul Comercial,

cât și cel Național.

Ieri, în intervalul orar menționat, Kanal D a detronat celelalte stații concurente, înregistrând 2.2 puncte de rating și 20%% cota de piață, pe targetul Comercial, și 2.7 puncte de rating și 16,9% cota de piață, pe targetul National.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

S-a rupt lanțul de prietenie dintre Bianca și Nona. Andreea Mantea încearcă să afle care este, de fapt, motivul disputei dintre cele două concurente: ”Cum vor fi lucrurile de acum încolo”

Editia de ieri a fost urmarita de o

medie de aproape o jumatate de milion (479.000) de telespectatorid in intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii. În minutul de aur, atins la 11:58, peste 661.000 de fani din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură “Casa iubirii”. 

Citește și: Cristiana este noua concurentă din Casa iubirii! Iată cine sunt băieții pe care ii admiră în cadrul emisiunii! „Să fie puternic și masculin! Îmi place energia aia masculină! Asta caut!”

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?