Carmen Harra, vești cutremurătoare pentru Romania! Ce spune vedeta despre perioada ce urmează?

,
Carmen Harra
Carmen Harra a facut previziuni perioada următoare. Iată ce ne asteapta![Sursa foto: Captură KANAL D]

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2021. Aceasta a spus ce se va întâmpla în România, în perioada ce urmează


In articol:

Carmen Harra spune că anul 2020 a fost un an karmic, iar ceea ce s-a petrecut se pare că așa trebuia să se întâmple. Vedeta, cunoscută ca psiholog și terapeut în America, suține faptul că situația prin care am trecut în ultimul an, cea în care suntem din cauza pandemiei de coronavirus, este pe cale să se încheie. 

„O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele 2 luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa. Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”,  a declarat Carmen Harra, clarvăzătoarea României, pentru ciao.ro

Carmen Harra
Carmen Harra a facut previziuni perioada următoare. Iată ce ne asteapta!

Care este dorința lui Carmen Harra?

Clarvăzătoarea României a mărturisit că își dorește enorm de mult ca perioada actuală să treacă, pentru ca toată lumea să iasă la lumină cu bine. în România vor exista anumite schimbări majore care vor fi benefice pentru țara noastră, potrivit spuselor clarvăzătoarei: ” Sper însă că o să înțelegem că mai vine și ceva semnificativ în România, niște schimbări majore care vor perturba la nivel de economie, guvern, starea generală dar la final va fi spre binele românilor,  foarte mulți români se întorc înapoi acasă, România încet-încet se regăsește pe ea și va exista o manifestare puternică în viitorul imediat apropiat că

să readucă România în perimetrul internațional. Eu zic că lucrurile se întâmplă pentru binele general, așa că aștept să se lămurească totul și să ajung și eu în România.”  

Citeste si: Cum arată casa de milioane de euro a lui Carmen Harra din Statele Unite. FOTO

Carmen Harra
Carmen Harra a facut previziuni perioada următoare. Iată ce ne asteapta![Sursa foto: PixaBay]

Carmen Harra a explicat ce înseamnă cifra 5

Anul 2020 a fost unul greu, dificil, diferit din toate punctele de vedere, dar anul 2021 s-a anunțat ca având cu totul altă energie față de cel precedent, având cifra 5, conform cifrelor adunate, întocmai cum afirmă Carmen Harra. Anul 2021 are o cu toată altă energie față de 2020. Astfel, cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare, întrucât Iisus Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri, potrivit spuselor clarvăzătoarei.

”Practic, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică. De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze.”,  a adăugat Carmen Harra.

Carmen Harra
Carmen Harra a facut previziuni perioada următoare. Iată ce ne asteapta![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Celebra Carmen Harra, predictie uluitoare pentru Elena Marin! Ce se intampla cu Faimoasa? "Intotdeauna un copil este o binecuvantare"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Se va vindeca celebrul cântăreț?

Cristian Tudor Popescu l-ar vedea pe Ludovic Orban în AUR, dacă pierde alegerile din PNL: 'Dar nici ăia n-au ce să facă cu el'

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Pandemia va lua sfârșit în 2021? Carmen Hara a făcut dezvăluiri incredibile în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”: ”Covidul este făcut de noi...”!

Carmen Harra, primele predicții tulburatoare despre anul 2021! "Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală!" Iata ce ne rezerva noul an!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies