Carmen Harra, primele predicții tulburatoare despre anul 2021! "Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală!" Iata ce ne rezerva noul an!

,
Carmen Harra
Carmen Harra a facut primele previziuni pentru noul an. Iata ce ne asteapta!

Anul 2020 a fost unul dificil si atipic pentru intreaga omenire, insa nici anul urmator nu va fi mai bun. Carmen Harra a facut primele predictii despre anul 2021!


In articol:

Celebra Carmen Harra a făcut deja primele previziuni pentru anul 2021. Aceasta sustine ca dupa un an extrem de dficil, in care pandemia de coronavirus a dat peste cap intreaga lume, va urma unul la fel de greu, presarat cu multe momente dificile, însă va exista si un lucru imbucurator si anume faptul ca oamenii o să fie mai bine pregătiți, pentru că au deja experiența anului care se încheie.

Carmen Harra, primele previziuni despre 2021

Asa cum obisnuieste la fiecare final de an, Carmen Harra a lansat recent cateva predictii pentru anul 2021. Aceasta a spus ca noul an nu va fi deloc mai bun fata de cel care tocmai se incheie, ci dimpotriva va aduce și el momente grele. 

"2021 este un an de eliberare, de revoluţii, în care lucrurile se întorc. Vibraţia lui 2021 schimbă toate nenorocirile pe care le-am avut în 2020, care a fost un an carmic, pe care omenirea cred că nu l-a avut niciodată, niciodată perturbarea nu s-a produs atât de rău. Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim. Dar cum ne pregătim că suntem total neavertizaţi, neinformaţi şi colectiv speriaţi", a subliniat Carmen Harra.

Carmen Harra
Cu acelasi zambet optimist ca de fiecare data, Carmen Harra a tinut sa faca deja primele predictii pentru anul 2021.

De asemenea, Carmen Harra a mai tinut sa mentioneze faptul ca toate aceste momente dificile provocate de pandemie care au navalit brusc peste omenire ar trebui vazute ca un fel de semnal de alarmă, o trezire la realitate. Aceasta a mai precizat că trebuie sa se schimbe ceva fundamental din lucrurile pe care le știm.

"Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi.

Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile", a mai adaugat Carmen Harra.

Citeste si: Carmen Harra, anunț cutremurător: ”Este doar începutul ceea ce trăim acum”

Citeste si: Carmen Harra, marturisiri incendiare despre inceputurile sale in America! Iata cum a reusit sa construiasca un adevarat imperiu si sa devina celebra!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carmen Harra, anunț cutremurător: ”Este doar începutul ceea ce trăim acum”

Un bărbat puternic înarmat a fost arestat în apropierea Capitoliului

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

Carmen Harra - previziuni despre al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2019: "S-au facut niste erori masive"

Carmen Harra, marturisiri incendiare despre inceputurile sale in America! Iata cum a reusit sa construiasca un adevarat imperiu si sa devina celebra!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies