Carmen Harra, previziuni noi pentru România. Ce se întâmplă din MAI, 2021

,
Carmen Harra
Carmen Harra, clarvăzătoarea României, a dezvăluit previziunile sale pentru anul 2021.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2021. Aceasta a spus ce se va întâmpla în România, chiar din luna mai.


In articol:

Carmen Harra vine cu previziuni pentru 2021, un an care, potrivit spuselor ei, vine cu o energie total diferită față de cea de anul trecut.

Carmen Harra
Carmen Harra spune ce se întâmplă din MAI, 2021.

Citeste si: Sosita de peste mari si tari, Carmen Harra si-a dorit sa ia pulsul romanilor din zona rurala! Aceasta a facut o vizita de lucru intr-o comuna din apropierea capitalei! Iata cum au intampinat-o oamenii

Carmen Harra, previziuni noi pentru România

Clarvăzătoarea României susține că în anul 2021  totul se schimbă. Carmen Harra spune că anul 2020 a fost un an karmic,iar ceea ce ni s-a întâmplat trebuia să se întâmple. 

“2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflectă în faţa noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmăreşte de o vreme.

Karma este exprimarea emoţiilor şi memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra.

Carmen Harra
Carmen Harra, anunț depre pandemie.

Citeste si: Carmen Harra are un adevarat arsenal de bijuterii, in valoare de zeci de mii de euro! Iata o scurta incursiune in apartamentul ei din Bucuresti!

Carmen Harra: Pandemia nu se rezolvă, trauma nu dispare

Potrivit clarvăzătoarei, anul 2021 este dominat de cifra 5, un număr al eliberării, care ne va scăpa de tot bagajul karmic pe care l-am cărat în 2020.

“Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020”, a mai spus Carmen Harra.

Anul 2020, a fost un an greu, dificil, diferit din toate punctele de vedere cu stări de urgenţă, lipsa concertelor, a evenimentelor şi multe restricţii. 

”2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație. 2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri. Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare.

Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus). De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze. Din mai se va vedea clar”, a spus Carmen Harra, referindu-se la pandemia de coronavirus.

Citeste si: Carmen Harra a fost in moarte clinica. Declaratiile cutremuratoare

”România acum e plină de datorii, nu avem la conducere pe cine trebuie, suntem într-un punct prost.

România este atât de sărăcită de acești oameni care au condus-o în ultima vreme….”, a spus Carmen Harra

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Confruntarea anului: Carmen Harra, fata in fata cu Iulia Albu! "Nu ai citit niciodata o carte"

Robert Negoiță explică traseul șpăgii la stat: 'Trebuie să dai plicușorul unde trebuie, trebuie să faci cu firma care trebuie și așa mai departe...'

Marius Elisei a spus adevărul în direct: motivul real pentru care s-a despărțit de Oana Roman! Cine a înșelat în relație și cu cine

Carmen Harra traieste in lux si opulenta in America! Apartamentul ei, care se invarte dupa soare, este situat pe malul oceanului si iti taie respiratia

Imagini exclusive din America, cu apartamentele lui Carmen Harra

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies