Carmen Harra, o nouă previziune îngrijorătoare: Ce pericol apare în luna noiembrie 2022

Autor: Diana Tilă

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre România. Clarvăzătoarea a spus ce pericol apare în luna noiembrie 2022.

Carmen Harra a făcut noi previziuni îngrijorătoare pentru perioada următoare. Clarvăzătoarea a spus ce pericol apare în luna noiembrie 2022.

Citeste si: Carmen Harra, "vinovată" de întâlnirea dintre Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț, George! Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

Carmen Harra, o nouă previziune îngrijorătoare: Ce pericol apare în luna noiembrie 2022

Ei bine, clarvăzătoarea susține că România va renaște în curând, însă, în viitorul apropiat vor avea loc tensiuni fără precedent.

Mai mult, Carmen Harra a avertizat că în luna noiembrie a acestui an se va întâmpla ceva puternic în România.

Citeste si: Carmen Harra este un nume cu rezonanță atât în România, cât și în America, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă fiica ei. Alexandra Harra duce o viață de lux în SUA și are un job ieșit din comun

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României.

România renaște (…)

Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a spus Carmen Harra, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Carmen Harra, despre pandemia de Covid-19  

Cu câteva luni în urmă, Carmen Harra spunea că pandemia de Covid-19 nu s-a încheiat încă.

Citeste si: Cum reușește Carmen Harra să atragă banii. Metoda care a ajutat-o să devină milionară

„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați.

Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Asta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar.

Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice.

Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progrresul nostru spiritual. În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva. (…)”, a declarat Carmen Harra.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!