Carmen Harra, "vinovată" de întâlnirea dintre Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț, George! Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

,
Adriana Bahmuteanu s-a logodit

Cine este logodnicul Adrianei Bahmuteanu

[Sursa foto: Instagram]

Adriana Bahmuteanu si George s-au logodit in urma cu cateva zile, insa putini stiu secretul din spatele intalnirii lor.

Adriana Bahmuteanu se declara, în sfârșit, o femeie împlinită și fericita având alaturi bărbatul pe care și l-a dorit mereu, cel cu care vrea să își întemeieze cât mai repede o familie, exact așa cu simte și el.

Cei doi au făcut o logodna la biserica, iar vedeta spune că s-a simțit binecuvântată făcând acest lucru în fata Domnului.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, primele dezvăluiri după logodna secretă! Cine este bărbatul alaturi de care și-a refăcut viața

George, primele declaratii despre intalnirea cu Adriana Bahmuteanu

"Carmen Harra a făcut un live unde am intrat, era prin ianuarie-februarie anul acesta. Era vorba despre un pachețel pentru câștigătorii unei emisiuni care trebuia să ajungă în Romania. Eu i-am trimis un mesaj doamnei Carmen și i-am zis că o să ajung în Romania și mă ofer să-l duc eu și la următorul mesaj am zis că aș vrea să mă întâlnesc cu Adriana. După 2-3 săptămâni începusem să mă uit la live-urile cu Adriana. În momentul următor, când am auzit-o că e femeie singura și că are nevoie să îi bata și ei cineva un cui în casa, am zis că e momentul să o cunosc.

Am zi să mă întâlnesc cu ea. Am vorbit cu doamna Carmen. Până la urma cu toate că era obosita și e persoana publica, a făcut un efort și a venit la restaurant în noaptea aia. A fost o atracție la prima vedere. Nu pot să spun dragoste la prima vedere. Eram amândoi curioși să vedem ce se întâmplă. N-am avut emoții, eu eram bucuros că a venit. Totul a decurs normal. Nu am depus prea mult efort. Eu am oprit-o la un moment dat și i-am zis că îmi place de ea că m-aș căsători cu ea," a declarat George, logodnicul Adrianei Bahmuteanu pentru Online Story.

George si Adriana Bahmuteanu, prima aparitie ca si logodnici

George, primele detalii despre intalnirea cu Adriana Bahmuteanu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum a încercat fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană să se sinucidă. Mărturiile cutremurătoare ale vedetei TV

Adriana Bahmuteanu si iubitul ei, logodna cu peripetii

Adriana Bahmuteanu: "A insistat asistentul doamnei Harra, nu avea niciun chef să vin. Am stat de vorba până la 5 dimineața. Mi s-a părut un tip mișto. Mi-a zis să merg din seara aia să merg cu el în America. M-am gândit foarte mult daca să fac pasul asta sau nu. Nu cunoști omul în 20 de ani. Am zis cât de mare să fie riscul. Ce s-ar putea întâmplă? Nimic. Noi am fi vrut să facem niste acte la Starea Civila, dar am zis hai să oficializam cumva relația noastră. Și vom vedea cum să organizam evenimentul pe viitor. Am zis să mergem așa la biserica. Chemasem lumea la Starea Civila, dar a fost ok. N-a fost cu statul în genunchi, cu inelul."

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

,,Munceam enorm pentru 84 de lei" Ce făcea Gheboasa pentru a-și câștiga existența, pe vremea când era sărac

Legenda mai puțin povestită a lui Moș Nicolae

,,Munceam enorm pentru 84 de lei" Ce făcea Gheboasa pentru a-și câștiga existența, pe vremea când era sărac

”Mama m-a urât toată viața” Gheboasa, despre anii petrecuți în plasament și lipsa părinților din viața lui: ”Tata era la pușcărie”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies