Cum a încercat fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană să se sinucidă. Mărturiile cutremurătoare ale vedetei TV

,
Adriana Bahmuteanu, marturii coplesitoare despre incercarea fiului sau de a se sinucide

Fiul Adrianei Bahmuteanu, victima bullying-ului

[Sursa foto: Captură YouTube]

Adriana Bahmuțeanu a povestit un episod pe care, cu siguranța, nu mulți, l-au știut despre viața ei de familie.


In articol:

Adriana Bahmuteanu a dezvăluit pentru emisiunea online În oglinda prezentata de Mihai Ghita cum a ajuns fiul ei victima bullying-ului și cum a fost pe punctul de a se sinucide.

Fiul Adrianei Bahmuteanu a incercat sa se sinucida dupa ce a devenit la scoala victima bullying-ului

"Directoarea scolii nu îmi permitea să vin la scoală, nu intervenea în niciun fel. I-am făcut plângere penala și din cauza asta nici acum nu a ieșit din pușcărie. Din cauza ei s-au întâmplat multe astfel de lucruri, din cauza ei, băiatul meu a vrut să se sinucidă la scoală, a încercat să sara de pe geam pentru că nu a luat atitudine și copilul nu mai voia să meargă la scoală pentru că îl băteau ceilalți copii. Am avut și imagini pe care le-am depus la dosar. Am intervenit și la Protecția Copilului și aia au stat destul de mult în pasivitate până să intervină. Pe fondul asta, eu nu puteam în casa să merg nici până la baie, copilul având aceasta tentație de a sari pe geam fiind modul lui de apărare, iar cel mic trebuia să îl baricadeze, să îl tina cumva să-l protejeze să nu sara pe geam.

Adriana Bahmuteanu s-a apucat de psihologie

Cum a ajuns fiul Adrianei Bahmuteanu in prag de sinucidere

[Sursa foto: Captură YouTube]

 

Citeste si: Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană a încercat să se sinucidă, la școală: ''Din cauza ei băiatul meu a vrut să se sinucidă

Am trăit un coșmar pentru că nu puteam să îi duc la psiholog. Nu puteam să îi tratez, nu știam ce se întâmplă. Mă simțeam incapabila să manageriez situația. La scoală trebuia să-l duc, acolo manca cafteală, nu avea cum să intru, intram pe geam, l-am luat din clasa din mijlocul elevilor. M-am dus la directoare și i-am zis: "Te bag la pușcărie pentru rele tratamente aplicate minorului și neglijenta în serviciu și abuz. Eu aveam doua atacuri din partea fostului soț și a scolii și din partea celorlalți părinți care făceau gălăgie că al meu face scandal. Pai daca copiii lor treceau prin situația asta? S-a dovedit că cei doi care îl băteau pe fiul meu proveneau din familii conflictuale, divorțate pentru că ei făceau ce vedeau acasă, îl cafteau pe fiu-meu. Le-am făcut și lor plângere penala, ori veniți cu mine la psiholog cu copilul, la consilierul scolar, ori vă bag la pușcărie și i-am potolit pe toți. Aici e problema, în Romania, că să duci copilul la psihoterapeut trebuie să ai acordul ambilor părinți și după divorț daca nu ai acordul, riști să dea în judecata psihoterapeutul.

Adriana Bahmuteanu nu si-a putut duce copilul la psiholog din cauza lui Prigoana

Eu l-am dus la psiholog, la psihiatru, i-au dat niste medicamente homeopate, ambii s-au trezit cu plângeri penale. Au fost la politie la procuratura, în Instanță, hartuiți de fostul meu soț. Nu îl poți ajuta în aceasta situație și vezi cum copilul tău suferă, tu suferi și nu știi cum să ieși din cercul asta al suferinței. Eu de asta m-am apucat de psihologie. Mă apuc eu și învăț. Am găsit puterea de la Dumnezeu, a dezvaluit Adriana spunand ca in 2022 isi ia in sfarsit diploma de psihoterapeut.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este și cu ce se ocupă așa-zisul frate al lui Catalin Botezatu. Puțini știu de existența lui in viața designerului: "Îl știu de când era copil!"

S-a stabilit data la care va încoronat oficial Regele Charles al III-lea

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Bianca i-a pregătit un masaj romantic lui Alin, ce s-a lăsat cu atingeri tandre şi săruturi pătimașe în văzul tuturor. Ironiile concurenților nu au întârziat să apară: ”Dacă...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies