Carla's Dream și-a dezvăluit identitatea în cel mai nou videoclip. Cine este, de fapt, artistul

,
 Carla's Dreams 

Carla's Dreams 

[Sursa foto: Instagram Carla's Dreams ]

Carla’s Dreams este, în muzica românească, cel mai mare secret, fiindcă niciun membru al trupei nu și-a dezvăluit vreodată identitatea. Moldovenii și-au dorit să cucerească inimile oamenilor doar prin prisma pieselor, și nu prin aspectul lor.


In articol:

Carla’s Dreams rămâne cea mai misterioasă formație din întreaga industrie muzicală a româniei. „Sub pielea mea”, „Imperfect”, și „Te rog” sunt doar câteva hituri care au ridicat trupa pe piedestalul faimei.

Moldovenii au reușit să intre în sufletele ascultătorilor prin muzica pe care o fac, și sunt admirați de mii de oameni.

Carla’s Dreams a dezvăluit cum arată! Cine este, de fapt, artistul

 Carla's Dreams 

Carla's Dreams 

[Sursa foto: Instagram Carla's Dreams ]

Fanii trupei Carla’s Dreams visează la ziua în care cântăreții de peste Prut își vor dezvălui identitatea și își doresc să afle mai multe detalii din viața acestora. Carla’s Dreams a preferat dintotdeauna să nu fie în lumina reflectoarelor și evită să răspundă la întrebări legate de viața personală, pentru că și-a dorit mereu să facă muzică pentru suflet, nu pentru ochii oamenilor.

Totuși, secretul trupei de moldoveni a fost dezvăluit în ultima piesă a lor, lansată marți. Piesa poate fi ascultată AICI.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

„Ultima piesă din primii 10 ani Carla’s Dreams. Personală. Poate prea personală. Dar din acest moment e și a Voastră. V-am cuprins”, a scris Carla’s Dreams pe Instagram.

Cine este Carla’s Dreams și ce temeri are

Solistul trupei apare mereu cu glugă pe cap, ochelari de soare la ochi şi mănuşi pe mâini. Mereu apare în faţa publicului telespectator sub numele „Sergiu”. Artistul a subliniat de mai multe ori că este foarte important ca proiectul să rămână secret.

 Carla's Dreams 

Andrei Țăruș, solistul trupei Carla's Dreams 

[Sursa foto: life.ru]

Sub identitatea lui „Sergiu” se află, de fapt, Andrei Ţăruş, în vârstă de 37 ani, născut în data de 25 octombrie 1984, în Slobozia.

Andrei a studiat la Facultatea de Drept Public din Chișinău, și înainte să fie solistul trupei Carla’s Dreams, solistul a fost membru al trupei Quadro.

Citeste si: Prima reacție a surorilor lui Petrică Mîțu Stoian după ce Doru Gușman le-a numit „hiene”: „Vreau să se facă dreptate”

„Imaginea nu se schimbă, dar muzica, da. Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche. Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost. Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru”, a declarat Carla’s Dreams.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Maria Ciobanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Care este, de fapt, motivul pentru care nu a mai venit în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies