Care este fundația Andreei Marin. Scopul onorabil al organizației

,
Care este fundația Andreei Marin și cu ce se ocupă aceasta?

Andreea Marin la lansarea fundației "Prețuiește viața"

[Sursa foto: pretuiesteviata.org]

Andreea Marin este cunoscută pentru faptul că este una dintre puținele vedete din România care se implică în diferite campanii sociale cu scopul întrajutorării unor persoane mai puțin norocoase. Tot în detrimentul dorinței de a trage un semnal de alarmă către aceste probleme cu caracter umanitar, vedeta a întemeiat o fundație pentru a încerca să găsească o rezolvare a acestor probleme grave.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane din showbiz-ul românesc.

Vedeta și-a făcut debutul în televiziune prin intermediul cunoscutei emisiuni „Surprize, surprize” pentru care a fost prezentatoare încă din anul 1999.

Cu toate acestea, cariera Andreei Marin nu a reprezentat singurul lucru pentru care vedeta a devenit una dintre cele mai apreciate și iubite celebrități din România. Prezentatoarea TV este cunoscută de către urmăritorii săi ca fiind o persoană caldă, empatică și care își dorește să îi ajute pe cei din jurul său. Modul său de viață și dorința de a ajuta persoanele mai puțin norocoase din România și nu numai, au dus la crearea unei fundații cu scopul întrajutorării persoanelor în situații de criză, bolnave sau cu diferite nevoi pe care nu și le pot permite. Iată care este fundația Andreei Marin și cu ce se ocupă aceasta:

Cum se numește și care este scopul fundației Andreei Marin

Andreea Marin este cunoscută în rândul urmăritorilor săi ca fiind una dintre puținele vedetele din România care și-au folosit notorietate și puterea financiară cu scopul întrajutorării unor persoane non-privilegiate din mai multe puncte de vedere. Astfel, prezentatoarea TV a dat naștere uneia dintre cele mai cunoscute și eficiente fundații cu scop umanitar din România, și anume fundația „Prețuiește viața”.

Care este fundația Andreei Marin și cu ce se ocupă aceasta?

Andreea Marin

[Sursa foto: Instagram Andreea Marin]

Această fundație are ca scop principal ajutorarea persoanelor care suferă de una dintre cele mai teribile afecțiuni din toate timpurile, și anume cancerul. Despre acest subiect Andreea Marin a declarat că își dorește să aducă în spitalele din România tehnologia necesară pentru lupta împotriva acestei boli grave. „Îmi doresc ca românii să nu aibă o rudă, un prieten sau un vecin bolnav de cancer”, a declarat în urmă cu ceva timp vedeta despre acest subiect.

Citeste si: Andreea Marin, detalii sfâșietoare despre pierderea a două sarcini: "Ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața!"

Pe lângă toate acestea, fundația „Prețuiește viața”, nu s-a oprit doar la atât și încearcă prin diferite campanii umanitare să ajute și să tragă un semnal de alarmă către mai multe probleme sociale importante din diferite domenii precum educația, sănătatea sau drepturile omului. În prezent, fundația este condusă de inițiatoarea acesteia, Andreea Marin, și primește ajutor financiar din partea televiziunii naționale, a UNICEF și a altor organizații cu caracter social atât din România, cât și de peste hotare.

Campanii sociale apărute prin intermediul fundației Andreei Marin

Fundația „Prețuiește viața” dorește să ajute și să informeze cât mai multe persoane despre anumite probleme umanitare grave din cadrul mai multor domenii diferite. Pe parcursul timpului fundația a deschis mai multe teme cu caracter grav și a încercat să rezolve anumite probleme sociale foarte des întâlnite în România. Iată câteva dintre campaniile derulate prin intermediul „Prețuiește viața”:

  • Proiectul Școala Mamelor („MOM UP- Rețea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situații dificile de viață”) – proiect cu finanțare europeană, destinat mamelor aflate în dificultate, realizat în parteneriat cu Fundația Estuar, Asociația Telefonul Copilului, Fundația JOL-LET Ungaria, și susținător Fondul ONU pentru Populație;
  • Campania „Servicii integrate de dezvoltare profesională pentru adulții cu probleme de sănătate mintală”, inițiată de Fundația Estuar;

Care este fundația Andreei Marin și cu ce se ocupă aceasta?

Andreea Marin la lansarea fundației "Prețuiește viața"

[Sursa foto: pretuiesteviata.org]

  • Campaniile „Ajută un copil să meargă la școală” și „Asculta-i sufletul” (manifest împotriva violenței asupra copiilor) inițiate de Organizația „Salvați Copiii”;
  • Campania europeană „Să protejam copiii pe internet” inițiată de Reader’s Digest, cu scopul garantării accesului oricărui copil care folosește internetul la „Butonul de Siguranță” (un buton de raportare a abuzurilor ușor de folosit, pus la dispoziție de furnizorii de internet);
  • Campania de educare a viitoarelor mame, realizată împreună cu Fundația „Copii sănătoși";
  • Campania de sprijinire a centrului de îngrijire paliativă pentru bolnavii in stadiu terminal si susținerea familiilor acestora.

Citeste si: Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19! Cât de rău s-a simțit vedeta

Pe lângă acestea, fundația „Prețuiește Viața” a mai luat parte și în cadrul altor campanii importante unde a jucat rolul de partener în realizarea scopului acestora. Printre aceste campanii se numără: Campania Națională „Citește cu mine”, Campania „Ordinul Morții Nu Poate Salva Vieți”, „Campania pentru jurnalismul de calitate", Campania „Școala te face mare” sau „Campania “Viața după colectare”

Ce face în prezent Andreea Marin

În anul 2008 Andreea Marin s-a îndepărtat complet de televiziune și de lumina reflectoarelor cu scopul de a se dedica în totalitate familiei sale și pentru a petrece cât mai mult timp cu aceasta, însă după câțiva ani cunoscuta vedetă s-a întors pe micile ecrane.

În prezent, Andreea Marin este moderatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” difuzată la postul de televiziune TVR2. Pe lângă aceasta, prezentatoarea TV se implică în continuare în diferite campanii sociale prin intermediul fundației sale „Prețuiește viața”.

 

Sursă: pretuiesteviata.org

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Câți ani are Andreea Marin și cum reușește să-și conserve frumusețea

Marcel Ciolacu, vehement împotriva Austriei după votul pe Schengen: 'Un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin'

Câți ani are Andreea Marin și cum reușește să-și conserve frumusețea

O bancă a virat din greșeală peste 155 de milioane de euro în conturile unor clienți

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies